Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Robin and the Backstabbers vânează fantome în noul clip SPNZRTR - VIDEOCLIP

Trupa Robin and the Backstabbers se pregătește să lanseze albumul „Bacovia Overdrive vol. 1: Stalingrad”, marcând debutul discografic printr-un concert în The Silver Church pe 28 noiembrie. Așteptarea fanilor a fost ușor îndulcită prin videoclipul oficial SPNZRTR disponibil pe InfoMusic.
Secventa din videoclipul Robin and the Backstabbers - SPNZRTR

Secventa din videoclipul Robin and the Backstabbers - SPNZRTR

Trupa Robin and the Backstabbers se pregătește să lanseze albumul „Bacovia Overdrive vol. 1: Stalingrad”, marcând debutul discografic printr-un concert în The Silver Church pe 28 noiembrie. Așteptarea fanilor a fost ușor îndulcită prin videoclipul oficial al melodiei  SPNZRTR, desprinsă de pe discul așteptat.

Secventa din videoclipul Robin and the Backstabbers - SPNZRTR

Secventa din videoclipul Robin and the Backstabbers - SPNZRTR

Cinegetică și efervescentă, piesa iese în luminiș alături de clipul regizat de Barna Nemethi (Griffon & Swans) și produs de Fonogram Studios. Membrii formației pornesc la o vânătoare de fantome într-un spațiu montan ce prinde valențe mistice. Înarmați cu arme medievale, cei 6 se lasă seduși de o nălucă chemată prin diverse ritualuri de sacrificiu. Imediat ce o pierd, femeia fantomatică e vânată și apoi torturată. Scenariul fantastic se sfârșește odată cu piesa, trecând în cadrul real. Ultimele imagini ni-l arată pe Robin îndepărtându-se la braț cu fata, ca și cum ar lăsa în urmă fantomele și/sau ideile ucise.

Clipul SPNZRTR este produs de Fonogram Studios. În rolurile principale apar: Andrei Robin Proca, Vlad Feneșan, Vladimir Proca, Radu Moldovan, Andrei Fantana, Florentin Vasile și Ana-Maria Laura. Videoclipul a fost editat de Vlad Feneșan, imaginea este semnată de George Dăscălescu, scenografia îi aparține lui Tibi Hristu, iar stilista Maurice Munteanu a avut un rol important în conturarea personajelor.

După lansarea primului album în The Silver ChurchRobin and the Backstabbers vor conerta și pentru fanii din țară:

VIDEOCLIP OFICIAL Robin and the Backstabbers - SPNZRTR

Citește mai multe despre Andrei Robin ProcaRobin and the Backstabbers
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slash lansează o ediție specială a albumului Apocalyptic Love

Slash va lansa pe 19 noiembrie o editie speciala a ultimului album Apocalyptic Love. Pachetul contine 2 discuri audio, un...

Închide