Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Robbie Williams prezintă Take The Crown

Robbie Williams a lansat noul album Take The Crown. După 8 ani artistul a ajuns din nou pe 1 loc în topul single-urilor din Regatul Unit cu primul extras Candy.
Robbie Williams - Take The Crown

Robbie Williams - Take The Crown

Robbie Williams a lansat astăzi noul său album Take The Crown atât pe CD, cât și în format digital. De asemenea, artistul a pregătit o ediție deluxe limitată, despre care urmează să dea mai multe detalii.

Robbie Williams - Take The Crown

Robbie Williams prezintă Take The Crown (Foto: www.facebook.com)

Take The Crown este primul album solo înregistrat de artist în ultimii 3 ani. După reuniunea cu Take That, cântărețul își dorește să aibă o revenire solo în forță, motiv pentru care este foarte entuziasmat de noul album. Williams a înregistrat discul în Los Angeles și a lucrat cu celebrul producător Jacknife Lee.

Artistul a postat pe Facebook o fotografie în care prezintă desfășurat coperta discului (foto mai sus), și putem observa că pentru fiecare piesa există o fotografie stilizată cu capul lui Robbie Williams sculptat. Ideea este interesantă, dar nu originală. Fanii lui Ozzy Osbourne vor sesiza imediat asemănarea cu videoclipul piesei I Just Want You.

Secvențe clip Ozzy Osbourne - I Just Want You

Secvențe clip Ozzy Osbourne - I Just Want You

Primul extras de pe material este single-ul Candy. Lansat pe 29 octombrie, acesta s-a bucurat de un succes enorm, ajungând la sfârșitul săptămânii trecute pe locul 1 în topul single-urilor din Regatul Unit. Este pentru prima oară în ultimii opt ani, când Williams ajunge pe prima poziție în acest clasament, motiv pentru care acesta și-a exprimat fericirea pe toate canalele sale de comunicare.

Robbie Williams mulțumește fanilor pentru locul 1 în Official Single Charts

Robbie Williams mulțumește fanilor pentru locul 1 în Official Single Charts UK (Foto: www.robbiewilliams.com)

Citește mai multe despre Robbie Williams
RECOMANDARE:Cumpără un disc Robbie Williams
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul trupei Pearl Jam, Eddie Vedder, a lansat un nou clip - VIDEOCLIP

Sleeping By Myself, noul videoclip lansat de Eddie Vedder, poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Melodia este extrasa de...

Închide