Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Robbie Williams prezintă Take The Crown

Robbie Williams a lansat noul album Take The Crown. După 8 ani artistul a ajuns din nou pe 1 loc în topul single-urilor din Regatul Unit cu primul extras Candy.
Robbie Williams - Take The Crown

Robbie Williams - Take The Crown

Robbie Williams a lansat astăzi noul său album Take The Crown atât pe CD, cât și în format digital. De asemenea, artistul a pregătit o ediție deluxe limitată, despre care urmează să dea mai multe detalii.

Robbie Williams - Take The Crown

Robbie Williams prezintă Take The Crown (Foto: www.facebook.com)

Take The Crown este primul album solo înregistrat de artist în ultimii 3 ani. După reuniunea cu Take That, cântărețul își dorește să aibă o revenire solo în forță, motiv pentru care este foarte entuziasmat de noul album. Williams a înregistrat discul în Los Angeles și a lucrat cu celebrul producător Jacknife Lee.

Artistul a postat pe Facebook o fotografie în care prezintă desfășurat coperta discului (foto mai sus), și putem observa că pentru fiecare piesa există o fotografie stilizată cu capul lui Robbie Williams sculptat. Ideea este interesantă, dar nu originală. Fanii lui Ozzy Osbourne vor sesiza imediat asemănarea cu videoclipul piesei I Just Want You.

Secvențe clip Ozzy Osbourne - I Just Want You

Secvențe clip Ozzy Osbourne - I Just Want You

Primul extras de pe material este single-ul Candy. Lansat pe 29 octombrie, acesta s-a bucurat de un succes enorm, ajungând la sfârșitul săptămânii trecute pe locul 1 în topul single-urilor din Regatul Unit. Este pentru prima oară în ultimii opt ani, când Williams ajunge pe prima poziție în acest clasament, motiv pentru care acesta și-a exprimat fericirea pe toate canalele sale de comunicare.

Robbie Williams mulțumește fanilor pentru locul 1 în Official Single Charts

Robbie Williams mulțumește fanilor pentru locul 1 în Official Single Charts UK (Foto: www.robbiewilliams.com)

Citește mai multe despre Robbie Williams
RECOMANDARE:Cumpără un disc Robbie Williams
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul trupei Pearl Jam, Eddie Vedder, a lansat un nou clip - VIDEOCLIP

Sleeping By Myself, noul videoclip lansat de Eddie Vedder, poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Melodia este extrasa de...

Închide