Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Robbie Williams a lansat Different - VIDEOCLIP

Robbie Williams a lansat clipul noului single Different, ce va apărea pe 17 decembrie. Artistul recreează atmosfera unui film din 1948.

Publicat

pe

Robbie Williams - Different Video
Robbie Williams - Different Video │ FOTO: www.facebook.com

Robbie Williams a realizat un nou clip pentru single-ul Different, iar mai jos îl puteți vizualiza. Acesta recreează un film vechi, din anii 40, în care evident artistul interpretează rolul principal. Comparativ cu videoclipul Candy, Williams este acum extrem de serios, profund și criminal la un moment dat.

Robbie Williams - Different Video

Robbie Williams - Different Video │ FOTO: www.facebook.com

Piesa vorbește despre schimbarea de caracter pe care un om și-o dorește foarte mult. Acesta îi cere persoanei iubite încă o șansă și promite că va fi diferit, mai bun și nu va mai repeta greșelile din trecut. Sound-ul cântecului este grav, iar bogăția este dată de orchestra care cântă alături de Williams.

Different este noul extras de pe albumul The Crown, care ajuns pe locul întâi în Regatul Unit. Single-ul va fi lansat pe 17 decembrie.

Take The Crown este primul album solo înregistrat de artist în ultimii 3 ani. După reuniunea cu Take That, cântărețul și-a dorit să aibă o revenire solo în forță, motiv pentru care este foarte entuziasmat de noul album, iar judecând după vânzările acestuia și fanii sunt încântați de material. Williams a înregistrat discul în Los Angeles și a lucrat cu celebrul producător Jacknife Lee.

Robbie Williams - Different

Trending