Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Robbie Williams a lansat Different - VIDEOCLIP

Robbie Williams a lansat clipul noului single Different, ce va apărea pe 17 decembrie. Artistul recreează atmosfera unui film din 1948.
Robbie Williams - Different Video

Robbie Williams - Different Video

Robbie Williams a realizat un nou clip pentru single-ul Different, iar mai jos îl puteți vizualiza. Acesta recreează un film vechi, din anii 40, în care evident artistul interpretează rolul principal. Comparativ cu videoclipul Candy, Williams este acum extrem de serios, profund și criminal la un moment dat.

Robbie Williams - Different Video

Robbie Williams - Different Video (Foto: www.facebook.com)

Piesa vorbește despre schimbarea de caracter pe care un om și-o dorește foarte mult. Acesta îi cere persoanei iubite încă o șansă și promite că va fi diferit, mai bun și nu va mai repeta greșelile din trecut. Sound-ul cântecului este grav, iar bogăția este dată de orchestra care cântă alături de Williams.

Different este noul extras de pe albumul The Crown, care ajuns pe locul întâi în Regatul Unit. Single-ul va fi lansat pe 17 decembrie.

Take The Crown este primul album solo înregistrat de artist în ultimii 3 ani. După reuniunea cu Take That, cântărețul și-a dorit să aibă o revenire solo în forță, motiv pentru care este foarte entuziasmat de noul album, iar judecând după vânzările acestuia și fanii sunt încântați de material. Williams a înregistrat discul în Los Angeles și a lucrat cu celebrul producător Jacknife Lee.

Robbie Williams - Different

Citește mai multe despre Robbie Williams
RECOMANDARE:Cumpără un disc Robbie Williams
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul Bere Gratis

Am ales câștigătorii celor 2 duble invitații la Concertul Bere Gratis de pe 19 noiembrie de la TNB. Vezi cine...

Închide