Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Rihanna și turneul 777 cu jurnaliștii – un dezastru

Turneul 777 susținut de Rihanna pentru promovarea noului album Unapologetic a fost un dezastru, relatează unul dintre jurnaliștii care au însoțit-o pe artistă.

Publicat

pe

Rihanna face cunoștință cu jurnaliștii și fanii în avionul Boeing 777
Rihanna face cunoștință cu jurnaliștii și fanii în avionul Boeing 777 │ FOTO: www.facebook.com

Pentru promovarea noului material Unapologetic, Rihanna a susținut turneul 777. Artista a avut 7 concerte, în 7 țări diferite, de-a lungul a 7 zile și a călătorit cu un avion Boeing 777. Pe tot parcursul turneului, aceasta a fost însoțită de un grup de fani și peste 150 de jurnaliști din 82 de țări. Toate premisele spuneau că rezultatul final va fi un adevărat succes și o pantă de lansare perfectă a noului material. Însă, nici măcar numărul magic 7 nu și-a făcut efectul, iar întreaga experiența a fost catalog de presă - un dezastru.

Rihanna face cunoștință cu jurnaliștii și fanii în avionul Boeing 777

Rihanna face cunoștință cu jurnaliștii și fanii în avionul Boeing 777 │ FOTO: www.facebook.com

Zvonuri legate de întâmplările neplăcute petrecute în sejurul de 7 zile au tot apărut pe online, dar nici unul dintre jurnaliști nu a povestit exact ce s-a întâmplat. Se pare că mașinăria din spatele Rihannei a funcționat destul de bine să mascheze adevărul. Cu toate acestea, am descoperit de curând pe gawker.com o relatare precisă a celor 7 zile, făcută de unul dintre jurnaliștii prezenți la bord, care a preferat să rămână anonim.

Acesta mărturisește cu părere de rău că Rihanna nu se află nu într-o stare prea bună, consumând în exces alcool și droguri și chiar o compară pe artistă cu Amy Winehouse. Nici show-urile nu l-au impresionat pe jurnalist. Rihanna a urcat pe scenă cu 3 ore mai târziu la fiecare concert, a cântat live din ce în ce mai puțin și nici măcar nu a dansat la fel de mult ca înainte. Mai jos puteți vedea 3 înregistrări din concerte realizate de fanii prezenți la spectacole.

Rihanna în concertul de la Paris, din cadrul turneului 777

Rihanna în concertul de la Paris, din cadrul turneului 777 │ FOTO: www.facebook.com

Cele 7 zile au fost un adevărat chin pentru jurnaliștii, care nu au apucat să interacționeze cu artista, cu excepția primei zile. (foto mai sus) Din cauza artistei, au pierdut ore așteptând în aeroporturi, nu au putut să doarmă aproape de loc, au petrecut ore bune în autobuzuri fără mâncare și fără toalete. Deși au călătorit în 7 țări, jurnaliștii nu au putut vizita nimic și au petrecut timpul în avion, autobuze sau camere de hotel, iar toate posturile scrise despre sejur erau verificate și modificate în funcție de caz.

Singurul aspect pozitiv menționat este legat de echipajul avionului Boeing 777, care a avut grijă de jurnaliști și i-a tratat regește.

Toate aceste întâmplări nu par însă să afecteze vânzările noului album semnat Rihanna. Al 7-lea disc, Unapologetic, a intrat direct pe locul 1 în topul celor mai vândute albume din Regatul Unit. Material s-a vândut în aproape 100.000 de copii în doar prima săptămână de la lansare.

Tour 777, Rihanna live Paris - Intro + Cockiness

 Tour 777, Rihanna live Toronto - Where Have You Been

Tour 777, Rihanna live Berlin - Diamonds

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending