Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Rihanna și turneul 777 cu jurnaliștii – un dezastru

Turneul 777 susținut de Rihanna pentru promovarea noului album Unapologetic a fost un dezastru, relatează unul dintre jurnaliștii care au însoțit-o pe artistă.
Rihanna face cunoștință cu jurnaliștii și fanii în avionul Boeing 777

Rihanna face cunoștință cu jurnaliștii și fanii în avionul Boeing 777

Pentru promovarea noului material Unapologetic, Rihanna a susținut turneul 777. Artista a avut 7 concerte, în 7 țări diferite, de-a lungul a 7 zile și a călătorit cu un avion Boeing 777. Pe tot parcursul turneului, aceasta a fost însoțită de un grup de fani și peste 150 de jurnaliști din 82 de țări. Toate premisele spuneau că rezultatul final va fi un adevărat succes și o pantă de lansare perfectă a noului material. Însă, nici măcar numărul magic 7 nu și-a făcut efectul, iar întreaga experiența a fost catalog de presă - un dezastru.

Rihanna face cunoștință cu jurnaliștii și fanii în avionul Boeing 777

Rihanna face cunoștință cu jurnaliștii și fanii în avionul Boeing 777 (Foto: www.facebook.com)

Zvonuri legate de întâmplările neplăcute petrecute în sejurul de 7 zile au tot apărut pe online, dar nici unul dintre jurnaliști nu a povestit exact ce s-a întâmplat. Se pare că mașinăria din spatele Rihannei a funcționat destul de bine să mascheze adevărul. Cu toate acestea, am descoperit de curând pe gawker.com o relatare precisă a celor 7 zile, făcută de unul dintre jurnaliștii prezenți la bord, care a preferat să rămână anonim.

Acesta mărturisește cu părere de rău că Rihanna nu se află nu într-o stare prea bună, consumând în exces alcool și droguri și chiar o compară pe artistă cu Amy Winehouse. Nici show-urile nu l-au impresionat pe jurnalist. Rihanna a urcat pe scenă cu 3 ore mai târziu la fiecare concert, a cântat live din ce în ce mai puțin și nici măcar nu a dansat la fel de mult ca înainte. Mai jos puteți vedea 3 înregistrări din concerte realizate de fanii prezenți la spectacole.

Rihanna în concertul de la Paris, din cadrul turneului 777

Rihanna în concertul de la Paris, din cadrul turneului 777 (Foto: www.facebook.com)

Cele 7 zile au fost un adevărat chin pentru jurnaliștii, care nu au apucat să interacționeze cu artista, cu excepția primei zile. (foto mai sus) Din cauza artistei, au pierdut ore așteptând în aeroporturi, nu au putut să doarmă aproape de loc, au petrecut ore bune în autobuzuri fără mâncare și fără toalete. Deși au călătorit în 7 țări, jurnaliștii nu au putut vizita nimic și au petrecut timpul în avion, autobuze sau camere de hotel, iar toate posturile scrise despre sejur erau verificate și modificate în funcție de caz.

Singurul aspect pozitiv menționat este legat de echipajul avionului Boeing 777, care a avut grijă de jurnaliști și i-a tratat regește.

Toate aceste întâmplări nu par însă să afecteze vânzările noului album semnat Rihanna. Al 7-lea disc, Unapologetic, a intrat direct pe locul 1 în topul celor mai vândute albume din Regatul Unit. Material s-a vândut în aproape 100.000 de copii în doar prima săptămână de la lansare.

Tour 777, Rihanna live Paris - Intro + Cockiness

 Tour 777, Rihanna live Toronto - Where Have You Been

Tour 777, Rihanna live Berlin - Diamonds

Citește mai multe despre Rihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Filmul biografic după viața solistului de la INXS, Michael Hutchence, este în lucru

Viața celebrului solist de la INXS, Michael Hutchence, va fi transpusă pe peliculă, într-un film biografic intitulat Two Worlds Colliding....

Închide