Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Rihanna promovează nud noul album - FOTO

Rihanna a început intens promovarea noului album Unapologetic cu apariții nud în cele mai cunoscute publicații. Artista s-a dezbrăcat pentru publicațiile GQ și V magazine.

Publicat

pe

Rihanna - nud în GQ decembrie 2012
Rihanna - nud în GQ decembrie 2012 │ FOTO: www.gq.com

Rihanna a început intens promovarea noului album Unapologetic cu apariții la diferite emisiuni și pe coperțile tuturor revistelor celebre. De ceva timp artista arată că este rebelă și lipsită de inhibiții, dar pentru noul material aceasta recurge la multă nuditate, începând cu coperta albumului și continuând cu o apariție sexy în celebra publicație GQ. (foto mai jos)

Rihanna - nud în GQ decembrie 2012

Rihanna - nud în GQ decembrie 2012 │ FOTO: www.gq.com

Rihanna devine prima femeie care apare pe coperta ediției anuale GQ – Men of the Year ce apare în decembrie. Publicația o numește pe artistă „obsesia anului” și află că aceasta preferă să se simtă femeie într-o relație mai ales că în viața de zi cu zi trebuie să fie în control și mai masculină.

Și goliciunea nu se oprește aici, artista va apărea și în noul număr al publicației V magazine într-un pictorial nud cu celebrul fotomodel Kate Moss. (foto mai jos)

Rihanna și Kate moss - nud în V magazine

Rihanna și Kate Moss - nud în V magazine │ FOTO: www.highsnobiety.com

Noul album al artistei va apărea pe 19 noiembrie, iar până acum Rihanna a lansat single-ul Diamonds, al cărui videoclip l-a dezvăluit săptămâna trecută. De asemenea, aceasta a interpretat în premieră piesa Stay, în cadrul emisiunii Saturday Night Live. Discul include o serie de colaborări interesante cu Eminem, David Guetta și Mikky Ekko și Chris Brown.

Rihanna nud în GQ și V magazine

 

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending