Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Rihanna promovează nud noul album - FOTO

Rihanna a început intens promovarea noului album Unapologetic cu apariții nud în cele mai cunoscute publicații. Artista s-a dezbrăcat pentru publicațiile GQ și V magazine.
Rihanna - nud în GQ decembrie 2012

Rihanna - nud în GQ decembrie 2012

Urmărește-ne pe

Rihanna a început intens promovarea noului album Unapologetic cu apariții la diferite emisiuni și pe coperțile tuturor revistelor celebre. De ceva timp artista arată că este rebelă și lipsită de inhibiții, dar pentru noul material aceasta recurge la multă nuditate, începând cu coperta albumului și continuând cu o apariție sexy în celebra publicație GQ. (foto mai jos)

Rihanna - nud în GQ decembrie 2012

Rihanna - nud în GQ decembrie 2012 (Foto: www.gq.com)

Rihanna devine prima femeie care apare pe coperta ediției anuale GQ – Men of the Year ce apare în decembrie. Publicația o numește pe artistă „obsesia anului” și află că aceasta preferă să se simtă femeie într-o relație mai ales că în viața de zi cu zi trebuie să fie în control și mai masculină.

Și goliciunea nu se oprește aici, artista va apărea și în noul număr al publicației V magazine într-un pictorial nud cu celebrul fotomodel Kate Moss. (foto mai jos)

Rihanna și Kate moss - nud în V magazine

Rihanna și Kate Moss - nud în V magazine (Foto: www.highsnobiety.com)

Noul album al artistei va apărea pe 19 noiembrie, iar până acum Rihanna a lansat single-ul Diamonds, al cărui videoclip l-a dezvăluit săptămâna trecută. De asemenea, aceasta a interpretat în premieră piesa Stay, în cadrul emisiunii Saturday Night Live. Discul include o serie de colaborări interesante cu Eminem, David Guetta și Mikky Ekko și Chris Brown.

Rihanna nud în GQ și V magazine

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

 

Citește mai multe despre Kate MossRihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE