Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Rihanna promovează nud noul album - FOTO

Rihanna a început intens promovarea noului album Unapologetic cu apariții nud în cele mai cunoscute publicații. Artista s-a dezbrăcat pentru publicațiile GQ și V magazine.
Rihanna - nud în GQ decembrie 2012

Rihanna - nud în GQ decembrie 2012

Rihanna a început intens promovarea noului album Unapologetic cu apariții la diferite emisiuni și pe coperțile tuturor revistelor celebre. De ceva timp artista arată că este rebelă și lipsită de inhibiții, dar pentru noul material aceasta recurge la multă nuditate, începând cu coperta albumului și continuând cu o apariție sexy în celebra publicație GQ. (foto mai jos)

Rihanna - nud în GQ decembrie 2012

Rihanna - nud în GQ decembrie 2012 (Foto: www.gq.com)

Rihanna devine prima femeie care apare pe coperta ediției anuale GQ – Men of the Year ce apare în decembrie. Publicația o numește pe artistă „obsesia anului” și află că aceasta preferă să se simtă femeie într-o relație mai ales că în viața de zi cu zi trebuie să fie în control și mai masculină.

Și goliciunea nu se oprește aici, artista va apărea și în noul număr al publicației V magazine într-un pictorial nud cu celebrul fotomodel Kate Moss. (foto mai jos)

Rihanna și Kate moss - nud în V magazine

Rihanna și Kate Moss - nud în V magazine (Foto: www.highsnobiety.com)

Noul album al artistei va apărea pe 19 noiembrie, iar până acum Rihanna a lansat single-ul Diamonds, al cărui videoclip l-a dezvăluit săptămâna trecută. De asemenea, aceasta a interpretat în premieră piesa Stay, în cadrul emisiunii Saturday Night Live. Discul include o serie de colaborări interesante cu Eminem, David Guetta și Mikky Ekko și Chris Brown.

Rihanna nud în GQ și V magazine

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

 

Citește mai multe despre Kate MossRihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urma cântă la GuerriLIVE Acoustic Session

Trupa Urma va concerta la GuerriLIVE Acoustic Session. Acordurile acustice se vor auzi luni, 19 noiembrie, de la 6 la...

Închide