Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Rihanna a lansat un nou single - Stay - VIDEO

Invitată la emisiunea Saturday Night Live Rihanna a interpretat în primă audiție single-ul Stay, de pe albumul Unapologetic. Înregistrarea din timpul emisiunii poate fi urmărită pe infomusic.ro.
Rihanna live in cadrul emisiunii SNL

Rihanna live in cadrul emisiunii SNL

Invitată la emisiunea Saturday Night Live Rihanna a interpretat în primă audiție single-ul Stay, de pe albumul Unapologetic. Înregistrarea din timpul emisiunii poate fi urmărită mai jos.

Rihanna live in cadrul emisiunii SNL

Rihanna live in cadrul emisiunii SNL (Foto: www.facebook.com)

După lansarea videoclipului Diamonds, Rihanna vine cu o nouă surpriză pentru fani. Prezentă în cadrul emisiunii SNL, artista a interpretat pentru prima oară într-un show televizat single-ul Diamonds, după care a urmat piesa Stay, prezentată publicului în primă audiție.

Rihanna - Stay (Live On SNL)

Single-ul Stay este extras de pe albumul Unapologetic, cel de-al 7-lea material discografic al Rihannei ce urmează a fi lansat pe 19 noiembrie prin intermediul casei de discuri Def Jam Recordings. Materialul include colaborări cu Chris Brown și Eminem, producători fiind DJ-ul francez David Guetta,  Benny Blanco și StarGate.

Pentru promovarea viitorului album Rihanna a anunțat deja turneul mondial Diamond World Tour, ce va începe în martie 2013.

Citește mai multe despre Rihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
După 35 de ani de rock, INXS se destramă

Dupa 35 de ani de activitate muzicala formatia austaliana INXS se destrama. Anuntul a fost facut de bateristul trupei Jon...

Închide