Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Rihanna a lansat clipul piesei Diamonds - VIDEOCLIP

După dezvăluirea coperții viitorului album, Unapologetic, Rihanna prezintă fanilor videoclipul primului single extras de pe noul material. Piesa se numește Diamonds, iar clipul poate fi urmărit pe infomusic.ro.
Rihanna Diamonds

Rihanna Diamonds

După dezvăluirea coperții viitorului album, Unapologetic, Rihanna prezintă fanilor videoclipul primului single extras de pe noul material. Piesa se numește Diamonds, iar clipul poate fi urmărit mai jos. 

Rihanna Diamonds

Rihanna Diamonds (Foto: www.facebook.com)

Videoclipul și single-ul doresc să transmită o stare de optimism, o liniște de după furtună, aceea pe care o capeți atunci când certurile de cuplu rămân în urmă și se revine la sentimentele de la începutul relației. Sound-ul piesei este diferit față de ultimele single-uri, având la bază o linie de pian, un ritm constant și o voce  mai gravă.

Rihanna - Diamonds

Unapologetic este cel de-al 7-lea album al Rihannei și urmează a fi lansat pe 19 noiembrie prin intermediul casei de discuri Def Jam Recordings. Materialul include colaborări cu Chris Brown și Eminem, producători fiind DJ-ul francez David Guetta,  Benny Blanco și StarGate.

Pentru promovarea viitorului album Rihanna a anunțat deja turneul mondial Diamond World Tour, ce va începe în martie 2013.

Rihanna

Rihanna - Unapologetic Album (Foto: www.facebook.com)

Tracklist Unapologetic

1. Phresh Out the Runway
2. Diamonds
3. Numb (featuring Eminem)
4. Pour It Up
5. Loveeeeeee Song
6. Jump
7. Right Now (featuring David Guetta)
8.What Now
9. Stay (featuring Mikky Ekko)
10. Nobody's Business (featuring Chris Brown)
11. Love Without Tragedy
12. Get It Over With
13. No Love Allowed
14. Lost in Paradise

Citește mai multe despre Rihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chitaristul Brian "Head" Welch cântă din nou alături de Korn

Korn va sustine anul viitor 2 concerte speciale alaturi de fostul chitarist Brian "Head" Welch. Aparitiile vor avea loc in...

Închide