Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Remixul noului single Pet Shop Boys a fost lansat, piesa originală apare în decembrie - AUDIO

Englezii de la Pet Shop Boys vor lansa pe 31 decembrie un nou single, intitulat Memory of The Future. Un prim remix al piesei, realizat de Stuart Price, și-a făcut deja debutul la BBC Radio 2 și poate fi ascultat pe InfoMusic.
Pet Shop Boys

Pet Shop Boys

Englezii de la Pet Shop Boys vor lansa pe 31 decembrie un nou single, intitulat Memory of The Future. Piesa este extrasă de pe albumul Elysium, al 11-lea material discografic al trupei. Un prim remix al piesei, realizat de Stuart Price, și-a făcut deja debutul la BBC Radio 2 și poate fi ascultat mai jos.

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys (Foto: www.facebook.com)

Memory of The Future este cel de-al 3-lea single extras de pe albumul Elysium, lansat anul acesta în septembrie. Piesa va fi disponibilă în format CD sau vinyl și va veni împreună cu remixul realizat de Stuart Price și un bonus de 3 single-uri și alte câteva remixuri, titlurile urmând a fi anunțate în curând.

Pet Shop Boys: Memory of the Future (New single mix)

Cel mai recent videoclip Pet Shop Boys a fost realizat pentru piesa Leaving și poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Citește mai multe despre Pet Shop Boys
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Christina Aguilera a lansat împreună cu CeeLo o piesă nouă de pe albumul Lotus - VIDEO

Christina Aguilera a interpretat în primă audiție în cadrul emisiunii The Voice o piesă nouă de pe albumul Lotus. Single-ul...

Închide