Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Red Hot Chili Peppers a lansat două piese noi - The Sunset Sleeps și Hometown Gypsy - AUDIO

Red Hot Chili Peppers a lansat două piese noi. The Sunset Sleeps și Hometown Gypsy sunt disponibile în format vinyl sau digital și pot fi ascultate pe infomusic.ro.
Red Hot Chilli Peppers

Red Hot Chilli Peppers

Red Hot Chili Peppers a lansat două piese noi. The Sunset Sleeps și Hometown Gypsy sunt disponibile în format vinyl sau digital și pot fi ascultate pe infomusic.ro.

Red Hot Chilli Peppers

Red Hot Chilli Peppers (Foto: www.facebook.com)

Cele două piese sunt incluse pe un material nou RHCP, ce va conține o serie de 9 single-uri compuse în perioada înregistrării ultimului album, I'm with you, și neprezentate încă publicului. Următoarele două single-uri vor fi lansate pe 4, respectiv 18 decembrie.

Fiecare single poate fi achiziționat separat de pe iTunes sau într-un set complet de la compania de discuri Warner Bros. Records.

Red Hot Chili Peppers - Hometown Gypsy [Vinyl Playback Video]

Red Hot Chili Peppers - The Sunset Sleeps [Vinyl Playback Video]

Trupa RHCP a susținut pe 31 august 2012 primul concert din România. Impresiile de la concert și pozele de la eveniment le găsiți pe infomusic.ro.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorul dublei invitații la HAVASI Symphonic

Am extras câștigătorul dublei invitații la concertul Havasi din acest weekend. Vezi cine se duce la concert.

Închide