Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Red Hot Chili Peppers a lansat două piese noi - The Sunset Sleeps și Hometown Gypsy - AUDIO

Red Hot Chili Peppers a lansat două piese noi. The Sunset Sleeps și Hometown Gypsy sunt disponibile în format vinyl sau digital și pot fi ascultate pe infomusic.ro.
Red Hot Chilli Peppers

Red Hot Chilli Peppers

Urmărește-ne pe

Red Hot Chili Peppers a lansat două piese noi. The Sunset Sleeps și Hometown Gypsy sunt disponibile în format vinyl sau digital și pot fi ascultate pe infomusic.ro.

Red Hot Chilli Peppers

Red Hot Chilli Peppers (Foto: www.facebook.com)

Cele două piese sunt incluse pe un material nou RHCP, ce va conține o serie de 9 single-uri compuse în perioada înregistrării ultimului album, I'm with you, și neprezentate încă publicului. Următoarele două single-uri vor fi lansate pe 4, respectiv 18 decembrie.

Fiecare single poate fi achiziționat separat de pe iTunes sau într-un set complet de la compania de discuri Warner Bros. Records.

Red Hot Chili Peppers - Hometown Gypsy [Vinyl Playback Video]

Red Hot Chili Peppers - The Sunset Sleeps [Vinyl Playback Video]

Trupa RHCP a susținut pe 31 august 2012 primul concert din România. Impresiile de la concert și pozele de la eveniment le găsiți pe infomusic.ro.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorul dublei invitații la HAVASI Symphonic

Am extras câștigătorul dublei invitații la concertul Havasi din acest weekend. Vezi cine se duce la concert.

Închide