Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Record Enrique Iglesias - cele mai multe hituri în istoria topului latino

În cei 18 ani de existență a Billboard's Latin Airplay Chart, Enrique Iglesias a avut 23 de piese clasate pe prima poziție a acestui top, stabilind astfel un record în istoria muzicii latino. Lista hiturilor lui Enrique poate fi consultată pe InfoMusic.
Enrique Iglesias

Enrique Iglesias

În cei 18 ani de existență a Billboard's Latin Airplay ChartEnrique Iglesias a avut 23 de piese clasate pe prima poziție a acestui top, stabilind astfel un record în istoria muzicii latino. Ultimul single lansat, Finally Found You, este cel de-al 23-lea single ce ajunge pe primul loc în acest top, piesa marcând totodată prima colaborare a artistului cu rapper-ul Sammy Adams. Lista hiturilor lui Enrique poate fi consultată mai jos. Urmăriți, de asemenea, ultimul videoclip al artistului, realizat pentru piesa Finally Found You.

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias │ FOTO: www.facebook.com

Cu 23 de hituri în palmares, Enrique Iglesias reușește să depășească artiști consacrați precum Gloria Estefan sau Ricky Martin, fiecare dintre cei doi cumulând doar 11 piese clasate pe prima poziție în topul latin Billboard. Enrique deține, de asemenea, alte două recorduri, pentru cele mai multe hituri în Latin Pop Songs Chart și pentru cele mai bune piese ale unui artist de sex masculin în topul Dance/Club Play Songs.

Mai jos găsiți lista completă a hit-urilor Enrique Iglesias din topul Billboard.

1995 - Si Tu Te Vas
1996 - Experiencia Religiosa
1996 - Por Amarte 
1996 - No Lores Por Mi
1996 - Trapecista 
1997 - Enamorado Por Primavera Vez
1997 - Solo En TI 
1997 - Miente
1998 - Esperanza
1999 - Nunca Te Olvidare
1999 - Bailamos
1999 - Ritmo Total 
2001 - Hero
2002 - Mentiroso 
2003 - Quizas
2003 - Para Que La Vida 
2007 - Do You Know? (The Ping Pong Song) 
2008 - Donde Estan Corazon
2008 - Lloro Por Ti 
2009 - Gracias A Ti (Wisin & Yandel featuring Iglesias) 
2010 - Cuando Me Enamoro (featuring Juan Luis Guerra) 
2011 - No Me Digas Que No (featuring Wisin & Yandel) 
2012 - Finally Found You (featuring Sammy Adams)

Cel din urmă single clasat în acest top este extras de pe albumul Euphoria, cel de-al 9-lea material discografic al artistului. Piesa a fost înregistrată în colaborare cu rapper-ul american Sammy Adams, aceasta fiind cea de-a doua melodie a lui Enrique din acest clasament înregistrată numai în engleză, după piesa Bailamos, din 1999. Videoclipul single-ului a apărut pe piață pe 23 octombrie anul acesta și poate fi urmărit mai jos.

Enrique Iglesias - Finally Found You ft. Sammy Adams

Citește mai multe despre Enrique Iglesias
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Enrique Iglesias

album-enrique-iglesias-sex-and-love album-enrique-iglesias-95-08 album-enrique-iglesias-vivir album-enrique-iglesias-greatest-hits

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prima categorie de bilete pentru concertul Depeche Mode aproape sold-out

Biletele din categoria Gazon A pentru concertul Depeche Mode, care va avea loc pe 15 mai 2013 pe Arena Naíonală...

Închide