Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Queensryche va lansa un nou album

Queensryche va lansa la începutul anului viitor un nou album, primul cu noul solist Todd La Torre. Până la apariția discului formația ofera fanilor un teaser ce conține variante demo ale pieselor incluse pe album.

Publicat

pe

Queensryche 2012
Queensryche 2012

Queensryche a postat pa canalul oficial de YouTube un teaser, care poate fi urmărit mai jos, ce conține variante demo ale pieselor incluse pe viitorul album ce va ieși pe piația anul viitor. Trupa se află în studio unde lucrează cu producătorul James Barton, același care a lucrat și la albumele Operation Mindcrime (1998), Empire (1990) și Promised Land (1994).

Discul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, vine după o pauză de 3 ani și este primul cu noul solist Todd La Torre (Crimson Glory), cel care l-a înlocuit pe Geoff Tate.

Queensryche 2012

Queensryche 2012

Dedicated to Chaos, ultimul album lansat de americani a ieșit pe piață în luna iunie 2011 pentru ca un an mai târziu Tate să părăsească formația.

Queensryche s-a format în 1981 la inițiativa chitaristului Michael Wilton și bateristului Scott Rockenfield iar în 1982 lansau primul produs, EP-ul Queensryche, care pe lângă vânzări foarte bune i-a plasat în atenția marilor case de discuri. Până la sfârșitul anului semnaseră deja cu EMI și lansau în 1984 primul album, The Warning. În 1988 a apărut pe piață Operation: Mindcrime, un album concept ce a provocat o serie de scandaluri în mass-media dar care le-a adus celebritatea pe plan mondial. De atunci și până în prezent trupa a lansat 9 albume și a vândut peste 20 de milioane de discuri în întreaga lume.

Queensryche - Teaser Album.

 

Trending