Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Program și acces la concertul Macy Gray

Vezi programul și accesul la concertul Macy Gray. Artista vrea să fie răsfățată cu ciocolată și chipsuri în backstage, iar în dressing sofa și cd player.

Publicat

pe

Macy Grey
Macy Grey

Mai sunt doar câteva zile până la concertul Macy Gray. Artista americană va susține un show de 2 ore de cover-uri și greatest hits, ce se anunță extravagant și nonconformist. Evenimentul se desfășoară la Sala Palatului pe 22 noiembrie.

Macy Gray va ajunge în București chiar în ziua spectacolului, iar organizatorii dezvăluie că aceasta și-a dorit să fie răsfățată în backstage cu bomboane și biscuiți de ciocolată, lichior, vin roșu, sucuri de portocale și merișoare și chipsuri. Pentru dressing a dorit fotolii confortabile, sofa și, foarte important, un CD player ca să-și asculte muzica preferată.

Macy Gray

Macy Gray

Accesul la concertul Macy Gray se va face începând cu ora 19:00, iar show-ul va începe la ora 20:00, cu Moonlight Breakfast în deschidere.

Recitalul lui Macy Gray va include atât hiturile care au consacrat-o, precum I try, Sweet Baby, Sexual Revolution, cât și piese de pe albumul Covered (2012). Discul include 16 cover-uri după trupe la fel de celebre, precum  Nothing Else Matters (Metallica), Here Comes The Rain Again (Eurythmics), Creep (Radiohead), Teenagers (My Chemical Romance),  Sail (Awolnation) sau Wake Up (Arcade Fire).

Compozitor talentat, interpretă stralucită, mamă a trei adolescenți, Macy Gray a depășit cu mult așteptările fanilor și predicțiile industriei muzicale încă de la începutul carierei, cu albumul de debut din 1999, On How Life Is. Materialul este considerat o adevarată carte de vizită muzicală și a produs single-ul de succes I Try. Discul și single-ul au fost hituri masive la nivel mondial și au dat startul unui parcurs ce include acum două Premii Grammy, două Premii MTV, peste 20 de milioane de albume vândute, precum și o carieră înfloritoare în cinematografie.

Biletele sunt în continuare disponibile la prețurile de 220, 170, 140 si 110 lei. Acestea se pot cumpara online pe Eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 22 noiembrie 2012

Macy Gray

Loc
Sala Palatului

Trending