Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Prince a lansat clipul Rock N Roll Love Affair - VIDEOCLIP

Prince a lansat clipul noului single Rock N Roll Love Affair. Artistul interpretează piesa în studioul Paisley Park din Minneapolis împreună cu numeroși instrumentiști precum chitarista Andy Allo și baterista Hannah Ford.
Prince - Rock N Roll Love Affair Single

Prince - Rock N Roll Love Affair Single

După ce a dezvăluit single-ul în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live, Prince a lansat videoclipul Rock N Roll Love Affair, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta îl prezintă pe artist în concert în studiourile Paisley Park din Minneapolis. Artistul este acompaniat pe scenă de numeroși instrumentiști, printre care se numără chitarista Andy Allo și baterista Hannah Ford.

Prince - Rock N Roll Love Affair Single

Prince - Rock N Roll Love Affair Single (Foto: www.purplemusic.ch)

Single-ul a fost lansat oficial pe 22 noiembrie și include, pe lângă versiunea originală a piesei și cea pentru radio, 2 remixuri realizate de Jamie Lewis.

Până în prezent, Prince a lansat peste 90 de single-uri de succes, lansate atât sub numele său sau sub alte pseudonime. Încă de la începutul carierei sale, artistul a compus foarte mult, inclusiv pentru alți cântăreți. Până în prezent, totalul cântecelor semnate de Prince, lansate și nelansate, depășește 1 milion.

Videoclipul surprinde foarte bine atmosfera pe care artistul o creează pe scenă și starea pe care o insuflă publicului. Carisma lui Prince, dată inclusiv de stilul unic în care se îmbracă, este molipsitoare, iar toți instrumentiștii prezenți în clip au vizibil o legătură puternică cu artistul și ajută la creearea conceptului muzical. Rock N Roll Love Affair te invită să lași deoparte energiile negative, sa dansezi și să te bucuri de cei dragi.

Prince - Rock N Roll Love Affair

Citește mai multe despre Prince
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Prince

album-prince-art-official-agealbum-prince-the-revolution-purple-rainalbum-prince-the-very-bestalbum-prince-controvesyalbum-prince-1999

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Green Day lansează documentarul ¡Quatro! pe VH1

Documentarul ¡Quatro!, ce prezintă procesul de creație și înregistrare a trilogiei Green Day: ¡Uno!, ¡Dos! și ¡Tre! va avea premiera...

Închide