Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Primul concert Eyedrops la Guerrilive Acoustic Session

Compuși din praf cosmic și născuți la București, băieții care împreună își spun Eyedrops s-au adunat în formula actuală din timpul marii canicule a lui 2012. Lunea viitoare, respectiv pe 12 noiembrie, vor susține de la 6 la 7 primul lor concert.
Eyedrops

Eyedrops

Urmărește-ne pe

Compuși din praf cosmic și născuți la București, băieții care împreună își spun Eyedrops s-au adunat în formula actuală din timpul marii canicule a lui 2012. Lunea viitoare, respectiv pe 12 noiembrie, vor susține de la 6 la 7 primul lor concert.

Eyedrops

Eyedrops

Înainte să devină Eyedrops fuseseră Paul Manolescu (voce), Dalto Ionescu (bass) și Miche Marcu (chitara). Împreună au lansat piesele Love download și Go blind, prezente în vara aceasta în playlist-ul Radio Guerrilla.

Acum, cu frații Daniel Olteanu Bivas la tobe si Dragoș Strat la chitară, Eyedrops vor sustine la Guerrilive Acoustic Session primul lor concert. Vor avea, astfel, ocazia să povestească mai multe despre cine sunt ei și despre muzica lor.

Până atunci vă propunem să ascultați cel mai recent single al băieților, Must Have.

Eyedrops - Must Have

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roger Waters lucrează la un nou album

Fostul solist Pink Floyd, Roger Waters, a anuntat ca a inceput lucru la un nou album. Va fi primul disc...

Închide