Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Primul concert Eyedrops la Guerrilive Acoustic Session

Compuși din praf cosmic și născuți la București, băieții care împreună își spun Eyedrops s-au adunat în formula actuală din timpul marii canicule a lui 2012. Lunea viitoare, respectiv pe 12 noiembrie, vor susține de la 6 la 7 primul lor concert.
Eyedrops

Eyedrops

Compuși din praf cosmic și născuți la București, băieții care împreună își spun Eyedrops s-au adunat în formula actuală din timpul marii canicule a lui 2012. Lunea viitoare, respectiv pe 12 noiembrie, vor susține de la 6 la 7 primul lor concert.

Eyedrops

Eyedrops

Înainte să devină Eyedrops fuseseră Paul Manolescu (voce), Dalto Ionescu (bass) și Miche Marcu (chitara). Împreună au lansat piesele Love download și Go blind, prezente în vara aceasta în playlist-ul Radio Guerrilla.

Acum, cu frații Daniel Olteanu Bivas la tobe si Dragoș Strat la chitară, Eyedrops vor sustine la Guerrilive Acoustic Session primul lor concert. Vor avea, astfel, ocazia să povestească mai multe despre cine sunt ei și despre muzica lor.

Până atunci vă propunem să ascultați cel mai recent single al băieților, Must Have.

Eyedrops - Must Have

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roger Waters lucrează la un nou album

Fostul solist Pink Floyd, Roger Waters, a anuntat ca a inceput lucru la un nou album. Va fi primul disc...

Închide