Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Prețurile biletelor pentru concertul Roger Waters - The Wall

Începând de vineri, 16 noiembrie, fanii Pink Floyd își vor putea achiziționa biletele pentru concertul Roger Waters - The Wall de pe site-ul MyTicket.ro. Acestea au prețuri cuprinse între 135 și 950 lei, în funcție de distanța față de scenă.

Publicat

pe

Începând de vineri, 16 noiembrie, fanii Pink Floyd își vor putea achiziționa biletele pentru concertul Roger Waters – The Wall online, de pe site-ul www.MyTicket.ro, ulterior acestea devenind disponibile și în magazinele de specialitate. Biletele au prețuri cuprinse între 135 și 950 lei, în funcție de distanța față de scenă: cele fără loc în categoriile Gazon B, Gazon A și Golden Ring, fiind 135 lei, 180 lei, respectiv 280 lei, în timp ce locurile pe scaune vor costa 585 și 950 lei (vezi schița de mai jos).

Roger Waters in turneu in 2010

Roger Waters in turneu in 2010

Laura Coroianu, CEO Emagic, a declarat:

"După ce am anunțat concertul de la București, feedback-ul a fost incredibil, am fost realmente copleșiți de mesaje. Românii au început să devină consumatori de concerte mari, motiv pentru care facem tot posibilul să aducem cele mai mari producții și în țara noastră. Intregul conceptul The Wall este absolut fenomenal, echipa care se ocupă de acest show colaborând de-a lungul timpului cu artiști precum U2, The Rolling Stones, Madonna sau Muse. Dincolo de muzica ce a consacrat Pink Floyd, trebuie să ne așteptăm la o adevarată experiență multi-dimensională, la o scenografie ieșită din comun, la vizualuri, efecte speciale și pirotehnice realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii".

Fără îndoială caracteristica remarcabilă a întregului concept o reprezintă dimensiunea zidului construit ca background pentru scena concertului care, pentru show-urile outdoor are o lățime dubla comparativ cu cel pentru concertele de sala. The Wall va avea așadar peste 150 de metri lățime, 12 metri înalțime și o mărime de aproximativ 20.000 mp, fiind astfel cea mai mare suprafață de proiecție din cadrul unui turneu mondial.

The Wall surprinde nu doar prin dimensiunile impresionante ale producției, ci și prin doborârea unor recorduri de audiență, în cadrul turneului din America de Sud de anul acesta show-ul desfășurându-se pe 15 stadioane cu un total de peste 750.000 de fani prezenți. O altă premieră din cadrul turneului precedent l-au reprezentat cele 9 concerte sold-out de pe stadionul River Plate din Buenos Aires, depășindu-se astfel recordul anterior de 5 show-uri consecutive susținute cu casa închisă, deținut de The Rolling Stones.

Roger Waters - The Wall

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Posterul concertului ROGER WATERS de pe 28 august 2013 din Piata Constitutiei
Concerte miercuri, 28 august 2013

Roger Waters

Loc
Piața Constituției
Un comentariu

Trending