Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Premium Select Whiskey de la Jack Daniel's în memoria lui Frank Sinatra

Frank Sinatra Enterprises și Jack Daniels au lansat o ediție premium de whisky în memoria lui Frank Sinatra. Celui mai îndrăgit om din lumea showbiz-ului în perioada secolului 20 i s-a dedicat Sinatra Select Whisky, o băutură cu un caracter bogat și arome purernice de mirodenii și fum.
Jack Daniel's Special Tribute Bottle for Frank Sinatra

Jack Daniel's Special Tribute Bottle for Frank Sinatra

Frank Sinatra Enterprises și Jack Daniels au lansat o ediție premium de whiskey în memoria lui Frank Sinatra. Celui mai îndrăgit om din lumea showbiz-ului în perioada secolului 20 i s-a dedicat Sinatra Select Whiskey, o băutură cu un caracter bogat și arome puternice de mirodenii și fum.

Jack Daniel's Special Tribute Bottle for Frank Sinatra

Jack Daniel's Special Tribute Bottle for Frank Sinatra

”Era un lucru cunoscut atât în industria de divertisment, cât și în lumea Jack Daniel's, că Frank era unul dintre cei mai mari și mai loiali fani ai lui Jack. De multe ori când vorbea despre whisky-ul său preferat îl denumea ”nectarul zeilor”. (...) Noi credem că Jack Daniel's Sinatra Select va deveni rapid un element prețuit și va încuraja oamenii să se bucure de acest whiskey superb ”, a declarat Jim Perry, Manager General al Brown-Forman Travel Retail, marca-mamă a brand-ului Jack Daniel.

Jack Daniel’s Sinatra Select este un whiskey ultra-premium, maturat în ”butoaie Sinatra” la distileria din Tennessee. Rezultatul este un whiskey ce are nuanța ambrei întunecate, deci mult mai închis la culoare decât clasicul Jack Daniel’s.

Este destul de cunoscut faptul că Frank Sinatra a fost înmormântat alături de un fișic de monede, un pachet de țigări Camel și o sticlă de Jack Daniel’s. De-a lungul deceniilor, Sinatra își întâmpina audiența pe scenă toastând cu un pahar în care avea Jack Daniel’s, atașamentul său pentru această băutură fiind de notorietate.

În memoria lui Frank Sinatra închinăm și noi un ”Strangers in the night”, un evergreen emblematic al regelui swing-ului.

Frank Sinatra - Strangers in the night

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Duritatea străzilor din Marea Britanie în Plan B - Playing With Fire feat. Labrinth - VIDEOCLIP

Plan B a lansat clipul Playing With Fire feat Labrinth în care prezintă realitatea străzilor din Marea Britanie. Artistul încearcă...

Închide