Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Paul Weller își distruge caietele de versuri

Paul Weller a dezvăluit că își distruge caietele de versuri după finalizarea albumelor. În plus, artistul a anunțat lansarea EP-ului Drangonfly în ediție limitată pe vinil.
Paul Weller

Paul Weller

După ce termină de înregistrat un album, Paul Weller își distruge caietele de versuri. De ce? Pentru că reprezintă pentru artist cea mai bună modalitate de a uita de cântecele vechi și de a începe de la 0 idei noi, după finalizarea unui proiect.

Paul Weller

Paul Weller (Foto: www.facebook.com)

”Rup și dau foc la toate caietele cu versuri. Mereu țin un astfel caiet și odată ce am finalizat albumul îl distrug pentru a încheia procesul. Mă ajută să trec la pasul următorul, să încep din nou plin de vitalitate”, a declarat Weller într-un interviu pentru BBC Radio 4.

Pe de altă parte, artistul mărturisește că acum are unele regrete privind distrugerea versurile, deoarece ar fi putut face o avere de pe urma lor, ca mulți alți artiști.

Paul Weller va încheia anul 2012 cu lansare unui EP noi, intitulat Dragonfly. Acesta va fi lansat pe vinil într-o ediție limitată de 3.000 de exemplare, dar va fi disponibil și în format digital, începând cu 17 decembrie. Artistul a ales 6 piese pentru material, toate extrase din timpul înregistrărilor ultimului album Sonik Kicks, care s-a bucurat de un succes enorm, mai ales în Marea Britanie unde a întrecut în vânzări discul Nothing But The Beat al lui David Guetta. Coperta, pe care o puteți vedea și mai jos, a fost creată de unul dintre cei mai mari artiști britanici, Sir Peter Blake, care a mai realizat pentru Weller artwork-ul albumului emblematic Stanley Road din 1995.

Paul Weller - Dragonfly EP Tracklist Dragonfly EP

A1. Dragonfly
A2. Lay Down Your Weary Burden
A3. Portal To The Past

B1. Devotion
B2. We Got A Lot
B3. The Piper

 

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Teniși Converse cu Soundgarden

Soundgarden colaborează cu cei de la Converse pentru un model de teniși customizat, în ediție limitată.

Închide