Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Paul Weller își distruge caietele de versuri

Paul Weller a dezvăluit că își distruge caietele de versuri după finalizarea albumelor. În plus, artistul a anunțat lansarea EP-ului Drangonfly în ediție limitată pe vinil.
Paul Weller

Paul Weller

Urmărește-ne pe

După ce termină de înregistrat un album, Paul Weller își distruge caietele de versuri. De ce? Pentru că reprezintă pentru artist cea mai bună modalitate de a uita de cântecele vechi și de a începe de la 0 idei noi, după finalizarea unui proiect.

Paul Weller

Paul Weller (Foto: www.facebook.com)

”Rup și dau foc la toate caietele cu versuri. Mereu țin un astfel caiet și odată ce am finalizat albumul îl distrug pentru a încheia procesul. Mă ajută să trec la pasul următorul, să încep din nou plin de vitalitate”, a declarat Weller într-un interviu pentru BBC Radio 4.

Pe de altă parte, artistul mărturisește că acum are unele regrete privind distrugerea versurile, deoarece ar fi putut face o avere de pe urma lor, ca mulți alți artiști.

Paul Weller va încheia anul 2012 cu lansare unui EP noi, intitulat Dragonfly. Acesta va fi lansat pe vinil într-o ediție limitată de 3.000 de exemplare, dar va fi disponibil și în format digital, începând cu 17 decembrie. Artistul a ales 6 piese pentru material, toate extrase din timpul înregistrărilor ultimului album Sonik Kicks, care s-a bucurat de un succes enorm, mai ales în Marea Britanie unde a întrecut în vânzări discul Nothing But The Beat al lui David Guetta. Coperta, pe care o puteți vedea și mai jos, a fost creată de unul dintre cei mai mari artiști britanici, Sir Peter Blake, care a mai realizat pentru Weller artwork-ul albumului emblematic Stanley Road din 1995.

Paul Weller - Dragonfly EP Tracklist Dragonfly EP

A1. Dragonfly
A2. Lay Down Your Weary Burden
A3. Portal To The Past

B1. Devotion
B2. We Got A Lot
B3. The Piper

 

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Teniși Converse cu Soundgarden

Soundgarden colaborează cu cei de la Converse pentru un model de teniși customizat, în ediție limitată.

Închide