Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Paul Gilbert a lansat un clip animat, Enemies (In Jail) - VIDEOCLIP

Enemies (In Jail), primul videoclip extras al noului album Paul Gilbert, Vibrato, poate fi urmărit mai jos. Cel de-al 12-lea material discografic a fost lansat pe 15 octombrie.
Paul Gilbert

Paul Gilbert

Cu o carieră de peste 25 de ani și numeroase albume lansate alături de Mr. Big și Racer X, profesorul chitarei electrice Paul Gilbert a lansat pe 15 octombrie cel cel de-al 12-lea album intitulat Vibrato. Primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa Enemies (In Jail) și poate fi urmărit mai jos.

Paul Gilbert

Paul Gilbert (Foto: www.bmansbluesreport.com)

Vibrato conține patru compoziții noi, patru piese instrumentale plus trei cover-uri înregistrate în timpul turneului Fuzz din 2010 și este distribuit prin intermediul casei de discuri Shrapnel Records. Discul a fost înregistrat alături de bateristul Thomas Lang , basistul Kelly LeMieux și soția artistului, Emi Gilbert, care cântă la clape.

Paul Gilbert - Enemies (In Jail)

Tracklist Vibrato

 1. Enemies (In Jail)
 2. Rain And Thunder And Lightning
 3. Vibrato
 4. Put It On The Char
 5. Bivalve Blues
 6. Blue Rondo A La Turk
 7. Atmosphere On The Moon
 8. The Pronghorn
 9. I Want To Be Loved (Cover Muddy Watters)
 10. Roundabout (Cover YES)
 11. Go Down (Cover AC/DC)

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lynyrd Skynyrd a lansat un nou clip, Homegrown - VIDEOCLIP

Lynyrd Skynyrd, una dintre cele mai cunoscute trupe de southern rock, a lansat videoclipul melodiei Last of a Dying Breed...

Închide