Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Paramore a terminat de înregistrat un nou album

Solista trupei Paramore, Hayley Williams, a anunțat încheierea înregistrărilor pentru un nou album. Acesta va fi cel de-al patrulea material de studio al formației și va apărea pe piață anul viitor.
Paramore

Paramore

Solista trupei Paramore, Hayley Williams, a anunțat încheierea înregistrărilor pentru un nou album. Acesta va fi cel de-al patrulea material de studio al formației și va apărea pe piață anul viitor.

Paramore

Paramore (Foto: www.facebook.com)

După o perioadă instabilă a trupei, provocată de plecarea chitaristului Josh Farro și a fratelui său, Zach, bateristul formației, trupa Paramore revine cu un nou album. Materialul a fost înregistrat în Los Angeles, în colaborare cu Justin Meldal-Johnsen, recunoscut pentru abilitățile muzicale ca basist în proiecte realizate cu artiști precum Beck, Garbage, Tori Amos și Air. 

”Se întâmplă atât de multe lucruri grozave în studio astazi. De abia aștept să vi le împărtășesc. Acest album vine ca un răspuns la rugăciunile mele.”, declara Hayley zilele trecute

Până la apariția primului single Paramore de pe noul album vă invităm să urmăriți ultimul videoclip lansat de trupă în 2011 pentru piesa Monster.

Paramore - Monster [OFFICIAL VIDEO]

Ultimul album Paramore, intitulat Brand New Eyes, a fost lansat în 2009. Albumul a debutat pe poziția a 2-a în Billboard Top 200.

Zach Farro a părăsit Paramore în 2010 împreună cu fratele său Josh și a pus bazele HalfNoise alături de Dan Brigham și Jason Clark. Vorbind despre sound, artistul a precizat că îmbină elemente ambiantale de la Sigur Ros cu sample-urile electronice de la Radiohead. Primul videoclip al trupei, realizat pentru piesa Free The House, poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Citește mai multe despre Paramore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Desant lansează albumul de debut

Desant va lansa primul material discografic intitulat Joc de noroc pe 9 noiembrie in Timisoara. La București discul va fi...

Închide