Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Omagiu adus soldaților americani în noul clip Kid Rock, Let's Ride - VIDEOCLIP

Kid Rock a lansat recent videoclipul piesei Let's Ride care poate fi urmărit mai jos. Melodia este un omagiu adus soldaților americani care luptă în Afghanistan și este inclusă pe cel de-al 9-lea album de studio, intitulat Rebel Soul, care a ieșit pe piață în data de 19 noiembrie.

Publicat

pe

Kid Rock
Kid Rock │ FOTO: www.facebook.com

Kid Rock a lansat recent videoclipul piesei Let's Ride care poate fi urmărit mai jos. Melodia este inclusă pe cel de-al 9-lea album de studio, intitulat Rebel Soul, și este un omagiu adus soldaților americani care luptă în Afghanistan.

Discul a ieșit pe piață în data de 19 noiembrie prin intermediul casei de discuri Top Dog/Atlantic Records și este produs și înregistrat de către artist in studioul propriu din Detroit.

Kid Rock

Kid Rock │ FOTO: www.facebook.com

Tracklist - Rebel Soul

  1. Chickens In The Pen
  2. Let's Ride (Mideast Battle Hymn)
  3. 3 CATT Boogie
  4. Detroit, Michigan
  5. Rebel Soul
  6. God Save Rock n Roll
  7. Happy New Year
  8. Celebrate
  9. The Mirror
  10. Mr. Rock n Roll
  11. Cucci Galore
  12. Redneck Paradise
  13. Cocaine and Gin
  14. Midnight Ferry

 Kid Rock - Let's Ride

Kid Rock, pe numele său real Robert James “Bob” Ritchie, s-a născut în 1971, iar în 1990 lansa deja primul său album, Grits Sandwiches for Breakfast. Însa albumul care s-a bucurat de cel mare succes a fost Rock N’Roll Jesus (2007) care a fost vândut în peste 5 milioane de exemplare. Ultimul material discografic, intitulat Born Free, a ieșit pe piață in 2010 și a ocupat locul 16 in topul celor mai bune 30 de albume lansate în anul respectiv, realizat de revista Rolling Stone.

Comentează

Trending