Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Omagiu adus soldaților americani în noul clip Kid Rock, Let's Ride - VIDEOCLIP

Kid Rock a lansat recent videoclipul piesei Let's Ride care poate fi urmărit mai jos. Melodia este un omagiu adus soldaților americani care luptă în Afghanistan și este inclusă pe cel de-al 9-lea album de studio, intitulat Rebel Soul, care a ieșit pe piață în data de 19 noiembrie.
Kid Rock

Kid Rock

Kid Rock a lansat recent videoclipul piesei Let's Ride care poate fi urmărit mai jos. Melodia este inclusă pe cel de-al 9-lea album de studio, intitulat Rebel Soul, și este un omagiu adus soldaților americani care luptă în Afghanistan.

Discul a ieșit pe piață în data de 19 noiembrie prin intermediul casei de discuri Top Dog/Atlantic Records și este produs și înregistrat de către artist in studioul propriu din Detroit.

Kid Rock

Kid Rock (Foto: www.facebook.com)

Tracklist - Rebel Soul

 1. Chickens In The Pen
 2. Let's Ride (Mideast Battle Hymn)
 3. 3 CATT Boogie
 4. Detroit, Michigan
 5. Rebel Soul
 6. God Save Rock n Roll
 7. Happy New Year
 8. Celebrate
 9. The Mirror
 10. Mr. Rock n Roll
 11. Cucci Galore
 12. Redneck Paradise
 13. Cocaine and Gin
 14. Midnight Ferry

 Kid Rock - Let's Ride

Kid Rock, pe numele său real Robert James “Bob” Ritchie, s-a născut în 1971, iar în 1990 lansa deja primul său album, Grits Sandwiches for Breakfast. Însa albumul care s-a bucurat de cel mare succes a fost Rock N’Roll Jesus (2007) care a fost vândut în peste 5 milioane de exemplare. Ultimul material discografic, intitulat Born Free, a ieșit pe piață in 2010 și a ocupat locul 16 in topul celor mai bune 30 de albume lansate în anul respectiv, realizat de revista Rolling Stone.

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
12 melodii necunoscute pe noul album Jimi Hendrix

Pe 5 martie 2013 se va lansa un album nou Jimi Hendrix ce conține 12 piese nelansate anterior. Discul poartă...

Închide