Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

O statuie și un concert grandios în memoria lui Amy Winehouse se pregătesc pentru 2014

Pentru a-i aduce un tribut regretatei Amy Winehouse o distribuție impresionantă de artiști vor susține în 2014 la Camden, Londra, un concert dedicat artistei. Momentul prestațiilor va fi precedat de dezvăluirea unei statui a lui Amy.
Amy Winehouse

Amy Winehouse

Despărțirea de Amy Winehouse a fost una dureroasă pentru lumea muzicii. Pentru a-i aduce un tribut, o distribuție impresionantă de artiști se va reuni pentru a susține în 2014 la Camden, Londra, un concert dedicat artistei, momentul prestațiilor urmând a fi precedat de dezvăluirea unei statui a lui Amy.

Amy Winehouse

Amy Winehouse (Foto: www.facebook.com)

Evenimentul, conform declarațiilor tatălui artistei, Mitch Winehouse, va avea loc pe 14 septembrie 2014, dată la care Amy ar fi împlinit 31 de ani.

 ”Pe 14 septembrie 2014 la  Roundhouse în Camden Town vom dezvălui statuia lui Amy. (...) Momentul va fi acompaniat de un concert. Până în prezent sprijinul din partea artiștilor a fost incredibil. (...) Vrem ca spectacolul să fie unul de tipul Live Aid, la care să beneficiem de 4, 5 sau 6 ore de concert. Fiecare invitat să poată cânta câteva piese. Evident, un astfel de show include foarte mulți oameni ”, a declarat tatăl cântăreței pentru BBC Newsbeat

Tot în memoria lui Amy Winehouse se va face și o piesă de teatru, care va putea fi vizionată pe scenele din Copenhaga  începând cu 20 ianuarie 2013.

În asentiment cu aceste demonstrații de apreciere pentru un artist care va fi păstrat pentru totdeauna viu prin creațiile sale, lăsăm ca muzica să vorbească de la sine.

Amy Winehouse - Back To Black

Citește mai multe despre Amy Winehouse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nightwish a lansat primul clip live cu noua solistă - VIDEO

Nightwish a postat pe canalul de YouTube un videoclip live cu solista Floor Jansen pentru piesa I Want My Tears...

Închide