Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

No Doubt a lansat un nou clip controversat, Looking Hot - VIDEOCLIP

No Doubt a lansat recent videoclipul piesei Push and Shove, pe care îl puteți urmări mai jos. Piesa este extrasa de pe albumul cu acelasi nume care a fost lansat pe 24 septembrie.
No Doubt

No Doubt

Urmărește-ne pe

No Doubt a lansat recent videoclipul piesei care dă numele noului album, Looking Hot. Acțiunea clipului se desfășoară undeva în vestul sălbatic și prezintă duelurile dintre cowboys și indieni. Bateristul Adrian Young și chitaristul Tom Dumont sunt în tabara cowboilor și o răpesc pe Gwen Stefani dintr-un outfit indian, insă în cele din urmă aceasta reușește să evadeze ajutată de basistul Tony Kanal care este de partea indienilor.

No Doubt

No Doubt (Foto: www.facebook.com)

Videoclipul este este regizat de Melina Matsoukas, cunoscută pentru colaborările ei cu artiști renumiți precum Rihanna, Christina Aguilera, Beyonce, Jennifer Lopez, Whitney Houston, Kylie Minogue, Snoop Dogg, etc. De altfel clipul Rihannei, We found Love a câștigat recent premiul de cel mai bun videoclip al anului 2012 la premiile MTV Video Music Awards.

La scurt timp de la apriția acestui clip celebra trupa a retras materialul de pe Youtube din cauza reclamațiilor pe care le-au primit referitoare la jignirea populației native americane (indieni). Membrii trupei au declarat ca înainte de filmarea clipului s-au consultat cu experți de la Univeristatea din California și cu mulți nativi americani tocmai pentru a preveni o asemenea reacție.

Looking Hot, este primul material înregistrat de formație în ultimii 10 ani, acesta fiind foarte așteptat atât de fani, cât și de critici. Artwork-ul a fost realizat de celebru pictor muralist Miles “Mac” MacGregor iar discul a fost lansat pe 24 septembrie și este produs de Mark “Spike” Stent (The KLF, Spice Girls).

Tracklist Push and Shove

 1. Settle Down
 2. Looking Hot
 3. One More Summer
 4. Push And Shove
 5. Easy
 6. Gravity
 7. Undercover
 8. Undone
 9. Sparkle
 10. Heaven
 11. Dreaming The Same Dream

Citește mai multe despre No Doubt
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nicki Minaj a lansat noul single Freedom - AUDIO

Nicki Minaj a lansat single-ul Freedom, extras de pe noul material Pink Friday: Roman Reloaded -The Re-Up. Fanii vor avea...

Închide