Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Neil Young a lansat clipul For The Love Of Man - VIDEOCLIP

Neil Young a lansat un nou videoclip, intitulat For The Love Of Man, pe care il puteti urmari pe InfoMusic mai jos. Melodia este extrasa de pe ultimul album de studio, Psychedelic Pill, care a fost lansat pe 30 octombrie.
Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)

Neil Young

Urmărește-ne pe

Neil Young, care împlinit recent 67 de ani, a lansat un nou videoclip, intitulat For The Love Of Man, pe care va invităm să-l urmăriți mai jos. Clipul, care vine la doar câteva zile distanță de la apariția lui Driftin’ Back,  este extras de pe ultimul album, Psychedelic Pill, care a ieșit pe piață în data de 30 octombrie în format CD/Vinil.

Discul este produs de artist în colaborare cu John Hanlon și Mark Humphreys și este al doilea material discografic lansat anul acesta de legendarul artist, precedentul fiind scos acum patru luni.

Recent, artistul canadian a mărturisit că a renunțat la băutură și droguri în urmă cu un an. Într-un interviu acordat publicației New York Times, Young a vorbit deschis despre consumul său constant de alcool și marijuana.

„Am făcut-o timp de 40 de ani. Acum vreau să văd cum este să nu o fac. Este pur și simplu o perspectivă diferită”, a declarat artistul.

Neil Young, în vârstă de 66 de ani, este unul dintre cei mai apreciați și respectați cânătăreți canadieni. În 1995 a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame ca artist solo, iar în 1997 ca membru al formației Buffalo Springfield. Artistul rămâne inconfundabil pentru sunetul puternic al chitarei electrice și texte personale, pline de substanță.

Neil Young - For The Love Of Man

Tracklist Psychedelic Pill

Disc 1

  1. Driftin Back
  2. Psychedelic Pill
  3. Ramada Inn
  4. Born In Ontario

Disc 2

  1. Twisted Road
  2. Shes Always Dancing
  3. For The Love Of Man
  4. Walk Like A Giant
  5. Psychedelic Pill (Bonus Track Alternate Mix)

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou spectacol Lacul Lebedelor la Constanța în 2013

Spectacolul Lacul Lebedelor în interpretarea The Imperial Ice Stars va fi pus în scenă și la Constanța. Astfel, evenimentul de...

Închide