Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Neil Young a lansat clipul Driftin' Back – VIDEOCLIP

Neil Young a lansat un nou videoclip intitulat Driftin' Back. Melodia este extrasa de pe ultimul album de studio, Psychedelic Pill, care a fost lansat pe 30 octombrie.
Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)

Neil Young

Neil Young, care împlinește azi 67 de ani, a lansat un nou videoclip, intitulat Driftin’ Back, pe care îl puteți urmări mai jos. Noul single este extras de pe albumul Psychedelic Pill, care a ieșit pe piață în data de 30 octombrie în format CD/Vinil.

Discul este produs de artist în colaborare cu John Hanlon și Mark Humphreys și este al doilea material discografic lansat anul acesta de legendarul artist, precedentul fiind scos acum patru luni.

Recent, artistul canadian a mărturisit că a renunțat la băutură și droguri în urmă cu un an. Într-un interviu acordat publicației New York Times, Young a vorbit deschis despre consumul său constant de alcool și marijuana.

„Am făcut-o timp de 40 de ani. Acum vreau să văd cum este să nu o fac. Este pur și simplu o perspectivă diferită”, a declarat artistul.

Neil Young, în vârstă de 66 de ani, este unul dintre cei mai apreciați și respectați cânătăreți canadieni. În 1995 a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame ca artist solo, iar în 1997 ca membru al formației Buffalo Springfield. Artistul rămâne inconfundabil pentru sunetul puternic al chitarei electrice și texte personale, pline de substanță.

Neil Young - Driftin' Back

Tracklist Psychedelic Pill

Disc 1

  1. Driftin Back
  2. Psychedelic Pill
  3. Ramada Inn
  4. Born In Ontario

Disc 2

  1. Twisted Road
  2. Shes Always Dancing
  3. For The Love Of Man
  4. Walk Like A Giant
  5. Psychedelic Pill (Bonus Track Alternate Mix)

Citește mai multe despre Neil Young
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cristi Minculescu revine pe scenă cu o nouă trupă, LOTUS

Toată lumea iubitoare de rock așteaptă să afle ce se va întâmpla cu Cristi Minculescu după despărțirea de Iris. Au...

Închide