Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Muse a lansat single-ul Follow Me - LYRIC VIDEO

Muse a dezvăluit un nou single. Este vorba despre piesa Follow Me, pentru care s-a lansat un lyric video foarte futurist și colorat.
Muse - Set up show The 2nd Law

Muse - Set up show The 2nd Law

Muse a dezvăluit un nou single extras de pe albumul The 2nd Law. Este vorba despre piesa Follow Me, pentru care s-a lansat un lyric video foarte futurist și colorat. După cum puteți vedea și mai jos, clipul reușește să capteze atenția, dând mereu senzația că urmează să se întâmple ceva interesant.

Muse - Set up show The 2nd Law

Muse - Set up show The 2nd Law (Foto: www.facebook.com)

Deși are numeroase elemente de grafică specifice genului SF, videoclipul prezintă un filtru de film vechi. Astfel se creează un mix foarte interesant între viitor și trecut. Follow Me este una dintre noile piese Muse care are în sound înfluențe puternice de dubstep. Acestea sunt susținute în lyric video de jocuri vizuale cu forme și culori care explodează pe beat-uri.

În prezent Muse se află într-un turneu mondial, pe care fanii îl așteaptă cu nerăbdare. Având în vedere că solistul grupului Matt Bellamy a declarat că show-ul va egala celebrul The Wall pus în scenă de Pink Floyd, așteptările sunt mari. Pentru a avea o mică idee concert, mai jos puteți vedea mai jos o înregistrare din public, făcută la spectacolul susținut de Muse în Londra, pe 26 octombrie.

Muse - Follow Me - Lyric Video

Muse - Live, O2 Arena Londra, 26 octombrie 2012

 

Citește mai multe despre Muse
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
How to Destroy Angels a lansat Keep It Together - VIDEOCLIP

Noul proiect muzical al lui Trent Reznor, How to Destroy Angels a lansat noul clip Keep It Toghter. Soția artistului...

Închide