Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Mihai Mărgineanu retrăiește viața de trubadur în clipul Cu fotografia ta - VIDEOCLIP

Mihai Mărgineanu a lansat noul clip Cu fotografia ta realizat în colaborare cu Dan Tudor și Iulian Moga. Inspirat din viața artistului, clipul spune povestea unui trubadur îndrăgostit.

Publicat

pe

Mihai Mărgineanu - Cu fotografia ta Video
Mihai Mărgineanu - Cu fotografia ta Video

Mihai Mărgineanu a lansat un nou videoclip pe care vă invităm să-l urmăriți mai jos. Aceasta a fost realizat în colaborare cu Dan Tudor și Iulian Moga pentru piesa Cu fotografia ta.

Mihai Mărgineanu - Cu fotografia ta Video

Secvență clip Mihai Mărgineanu - Cu fotografia ta

Clipul îl prezintă pe artist în Centrul Vechi al Capitalei cântând pe stradă împreună cu muzicienii săi, încercând astfel să câștige un ban. Povestea surprinde o latură romantică, poznașă și veselă a unei astfel de situații, care în realitate este din păcate mult mai dură și mai grea decât pare. În plus, scenariul este inspirat dintr-o realitate trăită chiar de Mărgineanu cu ceva timp în urmă.

În ceea ce privește sound-ul, piesa include un pasaj de vioară din compoziția Belleville semnată de celebrul artist de jazz Django Reinhardt. Pasajul muzical aduce aminte de perioada în care Bucureștiul era cunoscut ca micul Paris. Versurile și interpretarea lui Mărgineanu aduc nuanța de umor care l-a consacrat pe artist.

Mihai Mărgineanu - Cu fotografia ta

Trending