Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Michael Kiwanuka, artistul comparat cu Bill Withers, a lansat clipul piesei Always Waiting - VIDEOCLIP

Michael Kiwanuka, cântărețul britanic comparat cu Bill Withers și Otis Redding, a lansat de curând un nou videoclip pentru piesa Always Waiting. Single-ul este extras de pe albumul de debut Home Again, lansat anul acesta pe 12 martie. Clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.
Michael Kiwanuka

Michael Kiwanuka

Michael Kiwanuka, cântărețul britanic comparat cu Bill Withers și Otis Redding, a lansat de curând un nou videoclip pentru piesa Always Waiting. Single-ul este extras de pe albumul de debut Home Again, lansat anul acesta pe 12 martie. Clipul poate fi urmărit mai jos.

Michael Kiwanuka

Michael Kiwanuka (Foto: www.facebook.com)

Ascultând Bod Bylan sau NirvanaMichael Kiwanuka a început să compună muzică și să scrie versuri doar de dragul muzicii, fără a intenționa să arate cuiva aceste încercări.

”Nimeni nu mi-ar fi acordat șansa de a cânta muzica care îmi place într-un concert așa încât am început să compun propriile mele piese. Am făcut asta doar pentru a-mi menține pasiunea vie și pentru a-mi păstra sufletul cald. ”

Odată cu lansarea albumului Home Again și a single-ului de debut cu același nume, Michael a încetat să mai compună muzică doar pentru sufletul său, ajungând imediat în atenția publicului. Materialul discografic a ajuns pe locul 4 în UK Charts, artistul fiind desemnat apoi BBC Sound Of 2012 și intrând totodată pe shortlist-ul  pentru Mercury Prize din acest an. Deși titlul i-a revenit în final trupei indie pop Alt-J, performanța de a concura pentru un astfel de premiu este în sine o realizare, în contextul în care Michael se află la debutul său muzical.

Noul videoclip, Always Waiting, a fost realizat de către un fan, în urma participării la un concurs organizat de artist.

"Am fost foarte impresionat de toți concurenții și de calitatea videoclipurilor înscrise, dar clipul câștigător a avut un sentiment aparte ce l-a făcut să se diferențieze de restul. Aduce piesa la viață, în special versurile. Doamna din rolul principal îți captează atenția iar povestea are un fir epic bine construit, stimulând imaginația privitorului.”

Michael Kiwanuka - Always Waiting

Michael Kiwanuka - Home Again

Michael Kiwanuka - Home Again (Foto: www.facebook.com)

Tracklist Home Again - Michael Kiwanuka

1.Tell Me a Tale
2. I'm Getting Ready
3. I'll Get Along
4. Rest
5. Home Again
6. Bones
7. Always Waiting
8. I Won't Lie
9. Any Day Will Do Fine
10. Worry Walks Beside Me

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Banii – mărul discordiei între membrii Aerosmith

Se pare că membrii Aerosmith s-au certat din cauza banilor. Noul album nu a înregistrat vânzările dorite, iar turneul actual...

Închide