Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Maroon 5 a lansat piesa Daylight în cadrul emisiunii The Voice - VIDEO

Trupa Maroon 5 a cântat în primă audiție single-ul Daylight în cadrul emisiunii The Voice. Înregistrarea poate fi urmărită pe infomusic.ro.
Maroon 5

Maroon 5

Trupa Maroon 5 a interpretat în primă audiție single-ul Daylight în cadrul emisiunii The Voice, varianta americană. Piesa este extrasă de pe albumul Overexposed, lansat pe 26 iunie anul acesta. Înregistrarea poate fi urmărită mai jos.

Maroon 5

Maroon 5 (Foto: www.facebook.com)

Daylight este cel de-al 3-lea single extras de pe albumul Overexposed, după One More Night și Payphone, prima piesă prinzând o poziție fruntașă în topul Hot 100, iar cea de-a 2-a vânzându-se în 493 de mii de exemplare în doar prima săptămână.

Maroon 5: "Daylight" - The Voice

Piesa Daylight este compusă de solistul trupei, Adam Levine, în colaborare cu producătorul suedez Max Martin. Single-ul a primit din partea criticilor atât opinii pozitive, cât și mai puțin favorabile. Printre remarcile publicate în presă se numără și prezența unei influențe Coldplay pe partea de refren a piesei.

Cel mai recent videoclip Maroon 5 a fost realizat pentru piesa One More Night și poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Citește mai multe despre Maroon 5
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Celelalte Cuvinte pe 14 decembrie la București

Trupa timișoreană Celelalte Cuvinte va susține un concert aniversar vineri, pe 14 decembrie, în Chaos Venue. Evenimentul va fi organizat...

Închide