Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

MANOWAR anunță primele concerte din 2013

Trupa de power metal MANOWAR a anunțat primele date și locații din cadrul turneului The Lord Of Steel World Tour - partea 2. Asteptam ca Bucurestiul sa fie trecut pe listă, pina atunci avem un Release Party in Fire pe 24 noiembrie.

Publicat

pe

Trupa de power metal a anunțat primele date și locații din cadrul turneului The Lord Of Steel World Tour - partea 2. În primăvara lui 2013, MANOWAR își va dezlănțui forța de oțel în nordul Europei, în orașe din Danemarca, Norvegia, Suedia și Finlanda. Turneul The Lord Of Steel World Tour este în curs de desfășurare, prima etapă încheindu-se în acest an în America de Nord.

MANOWAR a fost headliner în cea de-a doua zi de OST Fest 2012

MANOWAR a fost headliner în cea de-a doua zi de OST Fest 2012

În 2012 trupa a lansat albumul The Lord Of Steel. MANOWAR a cântat inclusiv la București cu prilejul OST Fest (vezi recenzia concertului MANOWAR), ocolind însă orice track de pe noul material. Este încă un motiv să credem că războinicii vor reveni, foarte probabil la ediția din acest an a aceluiași festival de rock. Între timp, lansarea în cascadă a discului The Lord Of Steel va avea replici în capitala noastră. Apariția discului va fi celebrată într-un MANOWAR RELEASE PARTY pe 24 noiembrie în Club Fire. La eveniment sunt așteptați rockerii TROOPER.

Basistul Joey DeMaio și-a declarat deja entuziasmul în privința noului turneu:

"Turneul a fost fantastic până acum. Publicul a fost nebun și sălbatic. Abia așteptăm să descătușăm The Lord Of Steel în cât mai multe țări!"

Primele date din turneul MANOWAR 2013

  • 4 martie 2013 - Copenhaga, Danemarca - Vega
  • 6 martie 2013 - Oslo, Norvegia - Sentrum Scene
  • 8 martie 2013 - Karlstad, Suedia - Nöjesfabriken
  • 9 martie 2013 - Örebro, Suedia - Conventum Kongress
  • 10 martie 2013 - Stockholm, Suedia - Münchenbryggeriet
  • 13 martie 2013 - Oulu, Finlanda - Club Teatria
  • 14 martie 2013 - Tampere, Finlanda - Pakkahuone
  • 16 martie 2013 - Helsinki, Finlanda - The Circus

Lansarea discul The Lord Of Steel a fost însoțită în acest an de mai multe demersuri cinematografice, începând cu prima melodie prezentată – El Gringo – gândită ca temă muzicală a filmului omonim. Trupa și-a anunțat o colaborare cu Jean Claude Van Damme și au oferit piesa The Sons of Odin în sonorizarea jocului electronic Smite.

Urmăriți chemarea războinicilor MANOWAR la dezlănțuirea metal

Ediția din acest an a festivalului OST Fest va avea loc în zilele de 7,8 si 9 iunie 2013, iar tematica anunțată de organizatori este The Release of the Beasts. Nicio trupă nu a fost confirmată până în prezent.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 7 iunie 2013

OST Fest 2013 - ANULAT

Loc
Romexpo

Trending