Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Mandinga a lansat balada Sufletul zâmbea - AUDIO

Mandinga vine cu un nou single, de această dată o baladă latino cu influențe jazz funk. Intitulată Sufletul zâmbea, piesa este extrasă de pe cel mai recent album al trupei Club de Mandinga.
Trupa Mandinga

Trupa Mandinga

Mandinga vine cu un nou single, de această dată o baladă latino cu influențe jazz funk. Intitulată Sufletul zâmbea, piesa este extrasă de pe cel mai recent album al trupei Club de Mandinga.

Trupa Mandinga

Trupa Mandinga

Povestea cântecului descrie o dragoste imposibilă în care jocurile din cuplu nu au un sfârșit fericit. De multe ori orgoliul intervine în relația cu persoana iubită, aducând numai probleme, astfel că mulți se vor regăsi cu siguranță în piesa celor de la Mandinga.

 „Dragostea este frumoasă. Uneori plină de soare, alteori purtată din furtună în furtună. Aşa sunt şi versurile pentru Sufletul zâmbea. Precum viaţa. Dragostea nu este perfectă, dar unde există iubire sunt sigură că orice cuplu poate găsi soluţii să readucă soarele”, a precizat solista grupului, Elena Ionescu.

Melodia este compusă de Alexandru Burcea, care a evidențiat sensibilitatea versurilor cu notelor muzicale.

„Este o piesă sensibilă iar muzica vine să completeze starea pe care o transmit versurile. Nu este neapărat o piesă tristă, deşi vorbeşte de amintiri şi momente în care pare că nu ştim să iubim”, mărturisește Alex.

Mandinga – Sufletul zâmbea

Citește mai multe despre Mandinga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și acces la concertul Macy Gray

Vezi programul și accesul la concertul Macy Gray. Artista vrea să fie răsfățată cu ciocolată și chipsuri în backstage, iar...

Închide