Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Mai sunt 500 de bilete pentru concertul ALTERNOSFERA din Turbohalle

Trupa ALTERNOSFERA va canta pe 8 decembrie intr-un concert la Turbohalle. In deschidere canta LONGA din Transnistria iar în acest moment mai sunt 500 de bilete la prețul de 20 de lei. în seara evenimentului biletele vor costa 25 lei.
Alternosfera

Alternosfera

Trupa ALTERNOSFERA  va cânta sâmbătă, 8 decembrie 2012, în Turbohalle, hala amenajată pentru concerte în fosta uzină Turbomecanica. Evenimentul va începe de la ora 21.00, deschiderea aparținându-i trupei LONGA din Transnistria iar după recitalul ALTERNOSFERA, distracția va continua cu DJ Mario Cruxfader.

Alternosfera

Alternosfera

Deși trupa a susținut la București un concert cu puțin timp în urma (5 octombrie, FABRICA), biletele puse la vânzare în pre sale, pe site-ul www.myticket.ro, au fost aproape epuizate. În acest moment mai sunt puțin peste 500 de bilete la prețul de 20 de lei. în seara evenimentului (8 decembrie), biletele vor fi 25 lei și se vor putea achiziționa de la Turbohalle, înainte de începerea concertului. Accesul către locul concertului se face rapid, fiind foarte aproape de stația de metrou Păcii, pe Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 220B.

ALTERNOSFERA este una din trupele care pot strânge public record oriunde ar cânta, fie că vorbim de vreo locație din București sau una de provincie – din Cluj-Napoca, Timișoara, Buzău, Brașov sau Galați. De multe ori accesul în sala de concert a fost considerat o adevărată reușită, mulți fanii rămânând dincolo de uși atunci când formația de peste Prut a ajuns în capitală.

Bilete la concertul ALTERNOSFERA

Biletele la concert se pot cumpăra de pe myticket.ro la următoarele prețuri:

  • Presale (16.11.2012 - 05.12.2012) - 20 de lei
  • În seara evenimentului, la locația Turbohalle - 25 de lei

ALTERNOSFERA se află în prezent în turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, „VIRGULA”. Discul reprezintă prima parte dintr-un triptic conceptual numit ePIsodia, ce cuprinde 3 CD-uri: „Virgula”, „3” şi „14”.

Până acum au fost lansate 3 single-luri de pe albumul "VIRGULA": „Aruncă-mi”, „Două Eve” și „MUTA”, ultimul fiind difuzare heavy rotation Radio Guerrilla. Urmăriți înregistrarea live a acestei piese mai jos.

ALTERNOSFERA - Muta, Virgula Live Version 2011

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alternosfera
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Top 10 cele mai bine vândute albume din UK în 2012

The Official Charts Company a publicat un top al celor mai bine vândute albume din UK de la începutul anului...

Închide