Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Lynyrd Skynyrd a lansat un nou clip, Homegrown - VIDEOCLIP

Lynyrd Skynyrd, una dintre cele mai cunoscute trupe de southern rock, a lansat videoclipul melodiei Last of a Dying Breed pe care îl puteți urmări mai jos. Piesa reprezintă primul extras de pe albumul cu același nume lansat pe 21 august.
Lynyrd Skynyrd

Lynyrd Skynyrd, una dintre cele mai cunoscute trupe de southern rock, a lansat videoclipul melodiei Homegrown pe care îl puteți urmări mai jos. Piesa reprezintă al doilea extras de pe albumul Last of a Dying Breed lansat pe 21 august. După prima săptămână de la lansare, discul a debutat pe locul 14 în topul Billboard Top 200 fiind cea mai înaltă poziție obținută de formație din 1977 și până în prezent.

Lynyrd Skynyrd

Discul a fost înregistrat în studioul Blackbird Studio din Nashville, Tennessee și este produs de Bob Marlette, același care a produs și precedentul album, Gods & Guns, apărut în luna septembrie 2009.

Formația a devenit cunoscută în sudul Statelor Unite în 1973, și a dobăndit un renume mondial înainte ca trei membri, printre care solistul și principalul compozitor Ronnie Van Zant, să moară într-un accident de avion în 1977. Trupa a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame pe 13 martie 2006 și ocupă locul 77 in topul celor mai mari 100 de artiști ai tuturor timpurilor.

Lynyrd Skynyrd - Homegrown.

Tracklist Last of a Dying Breed

1. Last of a Dyin’ Breed
2. One Day at a Time
3. Homegrown
4. Ready to Fly?
5. Mississippi Blood
6. Good Teacher
7. Something to Live For
8. Life’s Twisted
9. Nothing Comes Easy
10. Honey Hole!!!
11. Start Livin’ Life Again
12. Skynyrd Nation (live) (Bonus Track)
13. Gimme Three Steps (live) (Bonus Track)
14. Poor Man's Dream (Bonus Track)
15. Do It Up Right (Bonus Track)

Citește mai multe despre Lynyrd Skynyrd
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României - Etapa live-urilor - prima parte

Etapa live-urilor de la Vocea României a dat startul voturilor publicului, debutând cu câte 3 prestații din cadrul fiecărei echipe....

Închide