Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Loredana este o gospodină sexy în Apa feat. Cabron - VIDEOCLIP

Loredana a lansat clipul single-ului Apa feat. Cabron. Tot de astăzi, noul album al artistei, Dragoste, se găsește la chioșcuri împreună cu Gazeta Sporturilor.
Loredana a filmat clipul Apa feat. Cabron

Loredana a filmat clipul Apa feat. Cabron

Loredana a lansat noul videoclip pentru single-ul Apa, realizat în colaborare cu Cabron, iar mai jos îl puteți vedea. Artista apare în diferite roluri și posturi foarte sexy și atrăgătoare. Regizat de Liviu Neagoe, clipul este plin de culoare și are o coregrafie interesantă. Acesta spune povestea unei femei care își așteaptă bărbatul ce preferă să stea cu băieții la poker, decât să vină acasă.

Loredana a filmat clipul Apa feat. Cabron

Loredana a filmat clipul Apa feat. Cabron

 “Am încercat să facem ceva comic, dar care să aibă, în același timp, stil și fluiditate”, a declarat Loredana.

În plus, începând de astăzi noul album al artistei, Dragoste, este disponibil la chioșcurile de ziare alături de Gazeta Sporturilor. Material discografic, ce reprezintă un cadou al cântăreței pentru fanii săi, este format din 17 piese printre care se numără piese precum Ochii din Vis feat. Dragoș Chircu, Automatic Love, Sexting și Shukar. Pentru realizarea discului, Lori și-a petrecut nenumărate ore în studio compunând și înregistrând piesele noi. Mai mult decât atât, pe partea de producție, Loredana a lucrat cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn.

Loredana - Dragoste

Loredana - Dragoste

Artista pregătește pentru 25 noiembrie un super concert la Sala Palatului, prin intermediul căruia Loredana vrea să-și ducă fanii într-o călătorie prin toată aventura trăită până acum pe scenă de-a lungul carierei. Publicul va avea parte de multe amintiri, piese celebre și numeroși invitați speciali.

„Concertul de pe 25 noiembrie va fi o celebrare a pasiunii mele pentru muzică, din momentul în care am început să cânt, la cațiva anișori. Tocmai de aceea, publicul se va putea bucura de multă energie, de multă culoare, de cântece care mi-au marcat destinul și, bineînțeles, de invitați super speciali alături de care voi cânta. Nu voi neglija nici elementele de decor și vestimentație. Pentru acest concert mi-am găsit sursa de inspirație în trecut, adică în costumele pe care le-am purtat de la debut până astăzi și din ceea ce simt eu că este viitor, adică materiale inovatoare, tăieturi și culori speciale”, a mai precizat Loredana.

Loredana - Apa feat. Cabron

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre CabronLoredana Groza
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Senzualitate și mister în nou clip The 69 Eyes, Borderline - VIDEOCLIP

The 69 Eyes a lansat un nou videoclip, Borderline, care poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasă de pe...

Închide