Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Loredana este o gospodină sexy în Apa feat. Cabron - VIDEOCLIP

Loredana a lansat clipul single-ului Apa feat. Cabron. Tot de astăzi, noul album al artistei, Dragoste, se găsește la chioșcuri împreună cu Gazeta Sporturilor.

Publicat

pe

Loredana a filmat clipul Apa feat. Cabron
Loredana a filmat clipul Apa feat. Cabron

Loredana a lansat noul videoclip pentru single-ul Apa, realizat în colaborare cu Cabron, iar mai jos îl puteți vedea. Artista apare în diferite roluri și posturi foarte sexy și atrăgătoare. Regizat de Liviu Neagoe, clipul este plin de culoare și are o coregrafie interesantă. Acesta spune povestea unei femei care își așteaptă bărbatul ce preferă să stea cu băieții la poker, decât să vină acasă.

Loredana a filmat clipul Apa feat. Cabron

Loredana a filmat clipul Apa feat. Cabron

 “Am încercat să facem ceva comic, dar care să aibă, în același timp, stil și fluiditate”, a declarat Loredana.

În plus, începând de astăzi noul album al artistei, Dragoste, este disponibil la chioșcurile de ziare alături de Gazeta Sporturilor. Material discografic, ce reprezintă un cadou al cântăreței pentru fanii săi, este format din 17 piese printre care se numără piese precum Ochii din Vis feat. Dragoș Chircu, Automatic Love, Sexting și Shukar. Pentru realizarea discului, Lori și-a petrecut nenumărate ore în studio compunând și înregistrând piesele noi. Mai mult decât atât, pe partea de producție, Loredana a lucrat cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn.

Loredana - Dragoste

Loredana - Dragoste

Artista pregătește pentru 25 noiembrie un super concert la Sala Palatului, prin intermediul căruia Loredana vrea să-și ducă fanii într-o călătorie prin toată aventura trăită până acum pe scenă de-a lungul carierei. Publicul va avea parte de multe amintiri, piese celebre și numeroși invitați speciali.

„Concertul de pe 25 noiembrie va fi o celebrare a pasiunii mele pentru muzică, din momentul în care am început să cânt, la cațiva anișori. Tocmai de aceea, publicul se va putea bucura de multă energie, de multă culoare, de cântece care mi-au marcat destinul și, bineînțeles, de invitați super speciali alături de care voi cânta. Nu voi neglija nici elementele de decor și vestimentație. Pentru acest concert mi-am găsit sursa de inspirație în trecut, adică în costumele pe care le-am purtat de la debut până astăzi și din ceea ce simt eu că este viitor, adică materiale inovatoare, tăieturi și culori speciale”, a mai precizat Loredana.

Loredana - Apa feat. Cabron

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Loredana - concert la Sala Palatului
Concerte duminică, 25 noiembrie 2012

LOREDANA

Loc
Sala Palatului
Un comentariu

Concerte & turnee

Smiley, Alina Eremia, Feli cântă la Big Little Festival, un eveniment dedicat conexiunii dintre părinți și copii

Între 21 și 23 iunie, Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov se transformă într-un loc în care cei mari și cei mici se vor distra cu cele mai tari concerte și activități. Prima ediție Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, promite să fie memorabilă. Te invităm să afli mai multe detalii despre bilete și program.

Publicat

pe

Artiști Big Little Festival 2024
Artiști Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Râșnov, localitatea aflată în centrul țării, cu nenumărate atracții, locuri de cazare și peisaje de vis, va deveni în primul weekend din vacanța de vară capitala distracțiilor în familie cu prilejul Big Little Festival care va avea 3 zone mari, diverse și atractive de desfășurare.

Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competiția Familiilor - un maraton de jocuri vechi și noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competiții de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego și Nintendo, zone interactive de lectură, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictură, tatuaje, gătit, zonă de filme și desene animate vor fi parte din experiențele care vor aduce copiii de ieri și de azi împreună.

Ce artiști cântă la Big Little Festival 2024

Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta, dar se vor și juca la Big Little Festival alături de prezentatorul Cosmin Seleși și cele 15 000 de familii, aproximativ 50 000 de persoane, așteptate să participe în spațiul de peste 11 hectare amenajat în cel mai creativ și colorat mod pentru a sărbători relația părinte-copil prin experiențe în tandem unice în România.

Program Big Litte Festival 2024

Vineri, 21 iunie

  • Bibi
  • Misha Miller
  • Alina Eremia
  • Jean Gavril

Sâmbătă, 22 iunie

  • Smiley
  • Andra Gogan
  • Feli
  • Mark Stam

Duminică, 23 iunie

  • Mario Fresh
  • JO
  • Cabron
  • Nicole Cherry

Biletul de festival deschide porțile Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov, Marele Câștigător al Premiului Telespectatorilor "Destinația anului 2023", și al categoriei Parcuri de distracție și aventură, va putea fi vizitat gratuit în weekendul 21-23 iunie, de către toți posesorii de bilet de acces la Big Little Festival. Acesta este cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei, dar și un muzeu în aer liber, situat în mijlocul pădurii transilvănene.

Cu o suprafață de peste 4 hectare, Dino Parc Râșnov găzduiește peste 120 de dinozauri certificați științific, reproduși în mărime naturală, conform celor mai recente descoperiri paleontologice. Pe lângă traseul impresionant cu 120 de dinozauri, parcul dispune și de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în copaci cu expoziții științifice, un cinematograf, o cameră labirint cu lasere și alte zone interactive.

Cetatea Râșnov transformată într-o bibliotecă de basm

Cetatea Râșnov, aflată la 2 minute de mers pe jos de Dino Parc Râșnov, va deveni cu ocazia festivalului Cetatea educației, a jocului și a învățării prin joc. Decorată precum o bibliotecă nonconformistă, cu rafturi pline cu cărți de răsfoit, cu standuri de vânzare de carte, cu locuri amenajate cu perne, balansoare și hamace, ideale pentru citit, cu băncuțe pentru părinți și copii și mese de creație pentru desenat, pictat, modelat, decupat și bricolat, Cetatea Râșnov va fi locul perfect pentru activități de educație și distracție părinți-copii prin cultură. Ateliere artistice pentru copii, întâlniri cu autorii de cărți pentru copii, cu actori și păpușari, ateliere de face painting și de transformare în personaje celebre, toate vor fi parte din metamorfoza istoricei Cetăți Râșnov în filă de istorie fericită de familie.

Copiii de ieri și azi împreună

Platoul de 3000 de mp de la baza Dino Parc Râșnov va fi amenajat ca un orășel al distracției, creat și construit în spiritul conceptului primei ediții: Copiii de ieri și azi împreună. Copiii de ieri (părinții) vor avea posibilitatea să se joace jocurile copilăriei lor împreună cu copiii de astăzi și invers. Aici vor fi amenajate zone VERSUS: șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt etc.

Main stage-ul pentru concertele marilor artiști, art stage-ul pentru spectacole de teatru, studiourile de creație muzicală ale HaHaHa Production și cel de creație multimedia, zona de gaming, organizată de Bucharest Gaming Week, zona de console, de tehnologie, de laptopuri și de mobile, zona retro cu Arcade Machines, zona Nintendo vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Distracție la cort

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

800 de persoane dansează pe Calea Victoriei - flashmob-manifest

Big Little Festival va fi anunțat oficial și public printr-un flashmob-manifest în care cel puțin 800 de copii și părinți vor dansa sincron și își vor cânta și striga dorința de a-și petrece cât mai mult timp împreună. Flashmob-ul-manifest se va desfășura în cadrul evenimentului "Străzi Deschise", pe Calea Victoriei, în zona Bisericii Kretzulescu duminică, 14 aprilie, de la ora 11 unde sunt așteptați să participe toți părinții și copiii care își doresc timp și joacă împreună.

Prețuri bilete Big Little Festival 2024

  • Abonamentele și biletele pe zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 125 lei (+comision). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
  • Activitățile din cadrul Big Little Festival sunt gratuite, pe baza biletului de intrare ce include și accesul în Dino Parc și în Cetatea Râșnov.
  • Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la Festival, doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună.
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending