Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Lindsay Lohan apare în noul clip R.E.M. realizat pentru piesa Blue - VIDEOCLIP

R.E.M. a lansat clipul piesei Blue de pe albumul Collapse into Now. Videoclipul este regizat de actorul James Franco și beneficiază de apariția controversatei sale colege de la Hollywood, Lindsay Lohan.

Publicat

pe

R.E.M.
R.E.M. │ FOTO: www.facebook.com

R.E.M. a lansat clipul piesei Blue de pe albumul Collapse into Now. Videoclipul este regizat de actorul James Franco și beneficiază de apariția controversatei sale colege de la Hollywood, Lindsay Lohan. Clipul poate fi urmărit mai jos.

R.E.M.

R.E.M. │ FOTO: www.facebook.com

Conform publicației Pitchfork, James Franco urma să realizeze 2 clipuri pentru formația R.E.M. That something is You și Blue erau piesele alese de pe albumul Collapse into Now pentru aceste videclipuri, însă proiectul a fost amânat, așa încât singurul clip materializat până în prezent și-a făcut debutul pe internet zilele trecute, la 18 luni de la lansarea LP-ului.

R.E.M. - Blue

După lansarea albumului Collapse into Now, cel de-al 15-lea material de studio al trupei R.E.M., membrii formației au anunțat că nu vor mai cânta împreună. Astfel, în septembrie 2011 solistul trupei, Michael Stipe, își lua rămas-bun, dezvăluind semnificația din spatele  titlului albumului.

”Acesta este ultimul lucru pe care îl cânt, ultima piesă de pe album înainte ca albumul să intre într-o buclă și să reia prima melodie. În capul meu văd următorul scenariu: e ca și cum m-as adresa unui copil de 9 ani și i-aș spune <<Eu vin dintr-un loc îndepărtat numit secolul 20 și iată care sunt valorile, greșelile și momentele de triumf. Acestea sunt lucrurile cărora le-am acordat cea mai mare stimă.  Acestea sunt lucrurile de la care avem de învățat.>>”

Albumul Collapse into Now s-a vândut în 142 de mii de copii în Statele Unite. Piesele de pe acest material au fost singurele care nu au fost interpretate live în niciun concert R.E.M.

Trending