Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Lindsay Lohan apare în noul clip R.E.M. realizat pentru piesa Blue - VIDEOCLIP

R.E.M. a lansat clipul piesei Blue de pe albumul Collapse into Now. Videoclipul este regizat de actorul James Franco și beneficiază de apariția controversatei sale colege de la Hollywood, Lindsay Lohan.
R.E.M.

R.E.M.

R.E.M. a lansat clipul piesei Blue de pe albumul Collapse into Now. Videoclipul este regizat de actorul James Franco și beneficiază de apariția controversatei sale colege de la Hollywood, Lindsay Lohan. Clipul poate fi urmărit mai jos.

R.E.M.

R.E.M. (Foto: www.facebook.com)

Conform publicației Pitchfork, James Franco urma să realizeze 2 clipuri pentru formația R.E.M. That something is You și Blue erau piesele alese de pe albumul Collapse into Now pentru aceste videclipuri, însă proiectul a fost amânat, așa încât singurul clip materializat până în prezent și-a făcut debutul pe internet zilele trecute, la 18 luni de la lansarea LP-ului.

R.E.M. - Blue

După lansarea albumului Collapse into Now, cel de-al 15-lea material de studio al trupei R.E.M., membrii formației au anunțat că nu vor mai cânta împreună. Astfel, în septembrie 2011 solistul trupei, Michael Stipe, își lua rămas-bun, dezvăluind semnificația din spatele  titlului albumului.

”Acesta este ultimul lucru pe care îl cânt, ultima piesă de pe album înainte ca albumul să intre într-o buclă și să reia prima melodie. În capul meu văd următorul scenariu: e ca și cum m-as adresa unui copil de 9 ani și i-aș spune <<Eu vin dintr-un loc îndepărtat numit secolul 20 și iată care sunt valorile, greșelile și momentele de triumf. Acestea sunt lucrurile cărora le-am acordat cea mai mare stimă.  Acestea sunt lucrurile de la care avem de învățat.>>”

Albumul Collapse into Now s-a vândut în 142 de mii de copii în Statele Unite. Piesele de pe acest material au fost singurele care nu au fost interpretate live în niciun concert R.E.M.

Citește mai multe despre BlueR.E.M.
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Angus Stone cântă mai bine decât Coldplay, spune un copil internat la Sydney Children's Hospital

Solistul Coldplay,Chris Martin, a primit o replică neașteptată din partea unui copil internat la Sydney Children's Hospital. Conform spuselor acestuia,...

Închide