Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Libertate, tinerețe și eleganță în noul Aylin Cadir – Cloud - VIDEOCLIP

Aylin Cadir a lansat clipul piesei Cloud, în care trăsăturile fine și elegante ale artistei care se îmbină perfect cu sound-urile suave și calde ale piesei.
Aylin - Cloud Video

Secvență clip Aylin - Cloud

Noul videoclip al cântăreței Aylin Cadir pentru piesa Cloud a fost dezvăluit, iar mai jos îl puteți urmări. Regizorul Răzvan Marinescu a știut cum să evidențieze trăsăturile fine și elegante ale artistei care se îmbină perfect cu sound-urile suave și calde ale piesei.

Aylin - Cloud Video

Secvență clip Aylin - Cloud

Filmat chiar în satul bunicii sale, clipul susține mesajul de libertate și independeță pe care melodia îl transmite. Tinerețe, frumusețe, naturalețe și optimism sunt câteva dintre stările pe care videoclipul le insuflă.

Cloud a fost compus de Christie și Bazooka de la Moonlight Breakfast și reprezintă primul extras de pe albumul solo de debut semnat Aylin. Materialul, intitulat tot Cloud, va apărea la începutul anului viitor.

După cum a dezvăluit pe pagina de Facebook, Aylin Cadir lucrează cu Viky Red și în curând vom vedea ce proiect au pus cap la cap.

Aylin - Cloud

Citește mai multe despre Aylin Cadir
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cumpără ultimele bilete promoționale pentru concertul Sabaton de la București

Sabaton va susține pe 19 martie 2013 un nou concert la București în clubul The Silver Church. Ultimele 100 de...

Închide