Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Legends Tribute In Concert - Jerry Lee Lewis, Elvis Presley și Freddie Mercury

Trei nume legendare din istoria muzicii, trei spectacole tribut ajung la Bucuresti: Jerry Lee Lewis, Elvis Presley și Freddie Mercury vor concerta anul viitor in Hard Rock Cafe.
Legends Tribute In Concert - Jerry Lee Lewis, Elvis Presley și Freddie Mercury

Trei nume legendare din istoria muzicii, trei spectacole tribut ajung la București: Jerry Lee Lewis, Elvis Presley și Freddie Mercury sunt "starurile" care vor încinge atmosfera din Hard Rock Cafe la începutul anului viitor.

Legends Tribute In Concert - Jerry Lee Lewis, Elvis Presley și Freddie Mercury

Jerry Carlson este unul dintre cei mai fideli artiști tribut Jerry Lee Lewis. De 16 ani călătorește în jurul lumii, cu un spectacol de rock’n’roll pur ce electrizează publicul și readuce la viaţă atmosfera trepidantă a anilor ‘50. Din recitalul ce va face ca temperatura să atingă cote alarmante nu vor lipsi șlagare ce au făcut istoriei în anii ’50-’60, precum Great Balls of Fire sau Whole Lotta Shaking Going On. Pentru prima dată showul său va fi prezentat pe o scena din România, pe 25 ianuarie, la Hard Rock Cafe.

Pe 8 februarie, la exact o lună de la ziua de naștere a regelui rock’n’rollului, scena din Hard Rock Cafe îi va aparţine lui Rob Kingsley, protagonistul spectacolului A Vision Of Elvis. Acesta este un entertainer înnascut, pasionat din copilarie de cariera și showurile inegalabilului Elvis Presley. În anul 2007 Rob Kingsley a dobândit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competiţii destinate artiștilor tribut Elvis, iar în 2008 și-a adjudecat titlul de Campion European în cadrul Largest Official Elvis Competition. Showul sau înseamnă o incursiune printre cele mai iubite piese ale regelui rock’n’roll-ului: Suspicious Minds, Love Me Tender, Can’t Help Falling in Love, Blue Suede Shoes, It’s Now Or Never sau Are You Lonesome Tonight.

1 martie este data întâlnirii cu Joseph Lee Jackson, protagonistul showului, A Vision Of Mercury, care va reveni în România, la cererea publicului, după succesul înregistrat în această toamnă. Joseph Lee Jackson, a cântat în săli de spectacole ce au găzduit showuri de înaltă ţinuta în Marea Britanie și în restul Europei, dar a urcat pe scenă și în faţa a zeci de mii de spectatori, showul de pe Millennium Stadium din Cardiff fiind unul de referinţă. Pe scenă din Hard Rock Cafe Joseph Lee a oferit publicului un regal de hituri Queen, desfășurat cu casa închisă.

Pentru seria de spectacole Legends Tribute In Concert - Hard Rock Cafe se pun în vânzare atât bilete individuale cât și abonamente valabile pentru toate cele trei reprezentaţii.

Bilete pentru o zi:
VIP - 120 RON – poster, întalnire & poza cu artistul.
Categoria I - 80 RON – loc în faţa scenei.
Categoria II - 60 Ron – loc în sala.

Abonomanente valabile pentru cele trei spectacole:
Categoria VIP - 340 RON - poster, intâlnire & poza cu artistul.
Categoria I  - 220 RON - loc în faţa scenei.
Categoria II  - 160 RON - loc în sală.

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul și Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor și în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro,www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro și www.myticket.ro. Pentru toate categoriile de bilete și abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

Citește mai multe despre Elvis PresleyFreddie Mercury
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katie Melua a lansat clipul piesei Forgetting All My Troubles - VIDEO

Katie Melua a lansat un nou clip cu înregistrări live pentru piesa Forgetting All My Troubles. Single-ul este extras de...

Închide