Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Un nou spectacol Lacul Lebedelor la Constanța în 2013

Spectacolul Lacul Lebedelor în interpretarea The Imperial Ice Stars va fi pus în scenă și la Constanța. Astfel, evenimentul de pe 2 februarie de la Sala Palatului va fi urmat de un al 2-lea spectacol pe 6 februarie 2013 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța.

Publicat

pe

Lacul Lebedelor - The Imperial Ice Stars
Lacul Lebedelor - The Imperial Ice Stars

Spectacolul Lacul Lebedelor în interpretarea The Imperial Ice Stars va fi pus în scenă și la Constanța. Astfel, evenimentul de pe 20 februarie de la Sala Palatului va fi urmat de un al 2-lea spectacol pe 21 februarie 2013 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Biletele pot fi achiziționate de pe www.eventim.ro.

Lacul Lebedelor - Ansamblul de balet clasic al Teatrului Municipal de Opera şi Balet din Kiev

Lacul Lebedelor - Ansamblul de balet clasic al Teatrului Municipal de Opera şi Balet din Kiev

Dacă în trecut fascinanta poveste din Lacul Lebedelor era redată de balerini, în ultimii ani compania The Imperial Ice Stars a reușit să strângă cei mai mari patinatori ai lumii și să transforme o veche legendă rusească într-o poveste contemporană, prin coregrafie, costume și jocuri de lumini incredibile. Pe lângă muzica ce transpune publicul într-un tărâm de vis, salturile și acrobațiile marilor campioni țin audiența cu răsuflarea tăiată până ce ultimul acord se pierde lin sub faldurile grele ale cortinei ce anunță finalul fascinantei povesti.

Cei 83 de patinatori au câștigat de-a lungul timpului peste 250 de medalii, dintre care îi amintim pe Evgeni Platov, dublu campion olimpic și de patru ori campion mondial, Alexei Nemov, de patru ori campion olimpic la gimnastică și perechea Albena Denkova și Maxim Staviski, campioni mondiali pentru mai mulți ani la patinaj.

Prețurile biletelor pentru spectacolul de la Constanța:

  • 250 lei: categoria VIP
  • 200 lei: categoria 1
  • 150 lei: categoria 2

Pentru toți cei care doresc să vadă o poveste clasică interpretată într-o manieră originală de marii campioni ai lumii pe gheață, biletele s-au pus deja în vânzare în urmatoarele locații: Casa de Cultură a Sindicatelor, Magazinele Flanco, Magazinele Diverta, Domo, Germanos, Vodafone și Orange, Oficiile Poștei Române. Online, acestea se pot achiziționa de pe www.eventim.ro.

Imperial Ice Stars - Lacul Lebedelor

Trending