Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Lacrimosa a lansat primul clip de pe albumul Revolution - VIDEOCLIP

Formația germana Lacrimosa a lansat la începutul lunii septembrie un nou album intitulat Revolution. Primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa de titlu și poate fi urmărit mai jos.
Lacrimosa

Lacrimosa

Formația germană Lacrimosa a lansat la începutul lunii septembrie un nou album intitulat Revolution. Primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este cântecul ce dă titlul discului.  Vă invităm să îl urmăriți mai jos.

Lacrimosa

Lacrimosa (Foto: www.facebook.com)

Revolution este primul disc după o pauză de 4 ani, cel de-al 11-lea din discografie și primul cu noul chitarist, Henrik Flyman (Evil Masquerade). Materialul este distribuit prin intermediul casei de discuri Hall of Sermon (propietatea lui Tilo Wolff) și îi are ca invitați pe liderul trupei Kreator, Mille Petrozza, și bateristul formației Acccept, Stefan Schwarzmann.

Lacrimosa este un duo compus din Tilo Wolff, principalul compozitor, și finlandeza Anne Nurmi. Muzica formației este un mix între gothic metal și darkwave combinat cu pasaje simfonice, elemente de vioară, trompetă și alte instrumente clasice. Versurile, majoritatea scrise în limba germană, rar în limba engleză, exprimă stări de solitudine, tristețe, disperare și dragoste.

Lacrimosa - Revolution

Tracklist Revolution

01. Irgendein Arsch ist immer unterwegs
02. As the World stood still for a Day
03. Verloren
04. This is the Night
05. Interlude
06. Feuerzug
07. Refugiu
08. Weil Du Hilfe brauchst
09. Rote Sinfonie
10. Revolution

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul Slipknot, Corey Taylor, vrea o colaborare cu Justin Bieber

Corey Taylor de la Slipknot și-a făcut publică dorința de a colabora cu Justin Bieber. Ideea vine în urma celor...

Închide