Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Kylie Minogue lucrează la un nou album

Kylie Minogue a dezvăluit că a început deja înregistrările pentru un nou album. După lansarea The Abbey Road Sessions, material discografic ce conține piese reorchestrate din repertoriul Kylie, artista a anunțat că pregătește încă un album cu melodii noi.

Publicat

pe

Kylie Minogue
Kylie Minogue │ FOTO: www.facebook.com

Kylie Minogue a dezvăluit că a început deja înregistrările pentru un nou album. După lansarea The Abbey Road Sessions, material discografic ce conține piese reorchestrate din repertoriul Kylie, artista australiană a anunțat că pregătește încă un album ce va conține melodii noi.

Kylie Minogue

Kylie Minogue │ FOTO: www.facebook.com

Deși anul acesta a fost unul aglomerat pentru Kylie,  înregistrând pentru albumul aniversar The Abbey Road Sessions, ce a fost lansat anul acesta în octombrie , cântăreața pop și-a strecurat în agendă și compunerea unor piese noi.

”În mod evident anul acesta a fost extrem de plin pentru mine, dar am avut puțin timp în ianuarie, atunci când am și început înregistrările pentru acest album. (...) Cel mai probabil noul material va conține un mix de piese: pe unele dintre ele le voi scrie, pe altele le voi alege din perspectiva impactului pe care le vor avea asupra publicului. Am spus mai devreme anul acesta că mi-aș dori ca noul album să îmbrățișeze latura mea Ibiza și cred că majoritatea pieselor existente au deja acest vibe.”

Până la dezvăluirea unor piese noi, vă invităm să urmăriți cel mai recent videoclip al artistei, realizat pentru single-ul Flower.

Kylie Minogue - Flower

Kylie Minogue a împlinit anul acesta 25 de ani de carieră muzicală. Recent aceasta a susținut un scurt recital pentru familia regală britanică.

PUBLICITATE
Comentează

Trending