Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Kylie Minogue lucrează la un nou album

Kylie Minogue a dezvăluit că a început deja înregistrările pentru un nou album. După lansarea The Abbey Road Sessions, material discografic ce conține piese reorchestrate din repertoriul Kylie, artista a anunțat că pregătește încă un album cu melodii noi.
Kylie Minogue

Kylie Minogue

Kylie Minogue a dezvăluit că a început deja înregistrările pentru un nou album. După lansarea The Abbey Road Sessions, material discografic ce conține piese reorchestrate din repertoriul Kylie, artista australiană a anunțat că pregătește încă un album ce va conține melodii noi.

Kylie Minogue

Kylie Minogue (Foto: www.facebook.com)

Deși anul acesta a fost unul aglomerat pentru Kylie,  înregistrând pentru albumul aniversar The Abbey Road Sessions, ce a fost lansat anul acesta în octombrie , cântăreața pop și-a strecurat în agendă și compunerea unor piese noi.

”În mod evident anul acesta a fost extrem de plin pentru mine, dar am avut puțin timp în ianuarie, atunci când am și început înregistrările pentru acest album. (...) Cel mai probabil noul material va conține un mix de piese: pe unele dintre ele le voi scrie, pe altele le voi alege din perspectiva impactului pe care le vor avea asupra publicului. Am spus mai devreme anul acesta că mi-aș dori ca noul album să îmbrățișeze latura mea Ibiza și cred că majoritatea pieselor existente au deja acest vibe.”

Până la dezvăluirea unor piese noi, vă invităm să urmăriți cel mai recent videoclip al artistei, realizat pentru single-ul Flower.

Kylie Minogue - Flower

Kylie Minogue a împlinit anul acesta 25 de ani de carieră muzicală. Recent aceasta a susținut un scurt recital pentru familia regală britanică.

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Legends Tribute In Concert - Jerry Lee Lewis, Elvis Presley și Freddie Mercury

Trei nume legendare din istoria muzicii, trei spectacole tribut ajung la Bucuresti: Jerry Lee Lewis, Elvis Presley și Freddie Mercury...

Închide