Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kreator a lansat clipul piesei Civilization Collapse - VIDEOCLIP

Kreator au lansat al doilea clip, intitulat Civilization Collapse, ce promovează ultimul album de studio, Phantom Antichrist, lansat în luna iunie. Acesta poate fi urărit pe InfoMusic mai jos.

Publicat

pe

Kreator
Kreator │ FOTO: www.facebook.com

Trasherii de germani de la Kreator au lansat al doilea clip, intitulat Civilization Collapse, ce promovează ultimul album de studio, Phantom Antichrist, lansat în luna iunie. Cel de-al 13-lea disc din cariera formaţiei a fost înregistrat în Suedia împreună cu producătorul Jens Bogren, cunoscut pentru colaborările cu Opeth, Amon Amarth, Katatonia, Soilwork și Devin Townsend.

Kreator

Kreator │ FOTO: www.facebook.com

Albumul este disponibil şi în format multimedia care contine un documentar making-of şi un set live format din cele mai intense momente din cadrul concertelor Kreator de la festivalurile Wacken Open Air (Germania) din 2008 și 2011. Artwork-ul a fost realizat de artistul Wes Benscoter care a mai colaborat cu trupele Slayer, DIO. și Black Sabbath.

Kreator a concertat în această vară în România în cadrul festivalului B’Estfest, desfăşurat în perioada 6-8 iulie în Pipera-Tunari.

Kreator - Civilization Collapse

Tracklist Phantom Antichrist

01. Mars Mantra
02. Phantom Antichrist
03. Death To The World
04. From Flood Into Fire
05. Civilisation Collapse
06. United In Hate
07. The Few, The Proud, The Broken
08. Your Heaven In My Hell
09. Victory Will Come
10. Until Our Paths Cross Again
11. Iron Destiny (Japan exclusive)

PUBLICITATE
Comentează

Trending