Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Kreator a lansat clipul piesei Civilization Collapse - VIDEOCLIP

Kreator au lansat al doilea clip, intitulat Civilization Collapse, ce promovează ultimul album de studio, Phantom Antichrist, lansat în luna iunie. Acesta poate fi urărit pe InfoMusic mai jos.
Kreator

Kreator

Trasherii de germani de la Kreator au lansat al doilea clip, intitulat Civilization Collapse, ce promovează ultimul album de studio, Phantom Antichrist, lansat în luna iunie. Cel de-al 13-lea disc din cariera formaţiei a fost înregistrat în Suedia împreună cu producătorul Jens Bogren, cunoscut pentru colaborările cu Opeth, Amon Amarth, Katatonia, Soilwork și Devin Townsend.

Kreator

Kreator (Foto: www.facebook.com)

Albumul este disponibil şi în format multimedia care contine un documentar making-of şi un set live format din cele mai intense momente din cadrul concertelor Kreator de la festivalurile Wacken Open Air (Germania) din 2008 și 2011. Artwork-ul a fost realizat de artistul Wes Benscoter care a mai colaborat cu trupele Slayer, DIO. și Black Sabbath.

Kreator a concertat în această vară în România în cadrul festivalului B’Estfest, desfăşurat în perioada 6-8 iulie în Pipera-Tunari.

Kreator - Civilization Collapse

Tracklist Phantom Antichrist

01. Mars Mantra
02. Phantom Antichrist
03. Death To The World
04. From Flood Into Fire
05. Civilisation Collapse
06. United In Hate
07. The Few, The Proud, The Broken
08. Your Heaven In My Hell
09. Victory Will Come
10. Until Our Paths Cross Again
11. Iron Destiny (Japan exclusive)

Citește mai multe despre Kreator
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește-i pe 50 Cent, Eminem și Adam Levine în clipul piesei My Life - VIDEOCLIP

50 Cent a lansat videoclipul piesei My Life, realizat în colaborare cu Eminem și solistul trupei Maroon 5, Adam Levine....

Închide