Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Kratos concertează în clubul Ageless din București

Formatia de dark metal Kratos va concerta pe 10 noiembrie in clubul clubul Ageless iar in deschidere vor evolua trupele Marchosias si Sinscape.

Publicat

pe

Kratos
Kratos

Formația de dark metal Kratos revine pe scena muzicală și va susține pe 10 noiembrie un concert în clubul Ageless. Evenimentul va începe de la ora 20.00 iar în deschidere vor evolua trupele Marchosias (black metal experimental) și Sinscape (brutal metalcore). Pret unui bilet este de 15 lei și se poate achiziționa în seara concertului la intrarea în club.

Kratos

Cu ocazia acestui concert Kratos va evolua într-o formulă inedita. Surpriza este aceea că solista Monica Barta a preluat și partea de bas, fiind primul concert în noua postură. Componența trupei este următoarea:

- Monica Barta - bas si voce
- Dan Dron - chitara si voce
- Iustin Petrescu - chitara
- Catalin Petrescu - tobe

Eveniment este organizat de Bestial Records sub egida serilor Metal Under Moonlight (editia a 30-a) iar pe durata concertului este permis fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi alcoolice aduse din afara clubului.

Clubul Ageless se află situat pe Calea Serban Voda, nr. 213, sector 4, București și se poate ajunge cu tramvaiele 1, 19, autobuzele 116, 323 (stația Cuțitul de Argint) și metrou (stațiile Tineretului și Eroii Revolutiei).

Comentează

Trending