Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Kratos concertează în clubul Ageless din București

Formatia de dark metal Kratos va concerta pe 10 noiembrie in clubul clubul Ageless iar in deschidere vor evolua trupele Marchosias si Sinscape.
Kratos

Formația de dark metal Kratos revine pe scena muzicală și va susține pe 10 noiembrie un concert în clubul Ageless. Evenimentul va începe de la ora 20.00 iar în deschidere vor evolua trupele Marchosias (black metal experimental) și Sinscape (brutal metalcore). Pret unui bilet este de 15 lei și se poate achiziționa în seara concertului la intrarea în club.

Kratos

Cu ocazia acestui concert Kratos va evolua într-o formulă inedita. Surpriza este aceea că solista Monica Barta a preluat și partea de bas, fiind primul concert în noua postură. Componența trupei este următoarea:

- Monica Barta - bas si voce
- Dan Dron - chitara si voce
- Iustin Petrescu - chitara
- Catalin Petrescu - tobe

Eveniment este organizat de Bestial Records sub egida serilor Metal Under Moonlight (editia a 30-a) iar pe durata concertului este permis fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi alcoolice aduse din afara clubului.

Clubul Ageless se află situat pe Calea Serban Voda, nr. 213, sector 4, București și se poate ajunge cu tramvaiele 1, 19, autobuzele 116, 323 (stația Cuțitul de Argint) și metrou (stațiile Tineretului și Eroii Revolutiei).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Snoop Lion a lansat primul clip, La La La - VIDEOCLIP

Snoop a lansat clipul La La La, primul sub numele de Snoop Lion. Artistul renunță la pistoale, bani, femei dezbrăcate...

Închide