Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Kratos a pregătit multe surprize pentru concertul din București

Formatia de dark metal Kratos va concerta pe 10 noiembrie in clubul clubul Ageless iar in deschidere vor evolua trupele Marchosias si Sinscape.
Kratos

Formația de dark metal Kratos revine pe scena muzicală și va susține pe 10 noiembrie un concert în clubul Ageless. Evenimentul va începe de la ora 20.00 iar în deschidere vor evolua trupele Marchosias (black metal experimental) și Sinscape (brutal metalcore). Pret unui bilet este de 15 lei și se poate achiziționa în seara concertului la intrarea în club.

Kratos promite o apariție scenica exotica, alături de instrumentele tradiționale câteva piese vor fi acompaniate de... nicovala! Cine ar fi crezut?! O altă apariție plăcută a concertului va fi prezența solistului Marius Popeanga (Avatar) ca invitat special pe una din piesele Kratos.

Kratos

La rândul ei, formația Marchosias vine cu o noutate. De curând, trupa a decis să își distribuie în format digital materialul de debut Above the Throne of God prin intermediul Meta4 Productions, către toate magazinele online și site-urile de streaming legal, cum ar fi iTunes, Amazon, Deezer sau Spotify.

Cu ocazia acestui concert Kratos va evolua într-o formulă inedita. Surpriza este aceea că solista Monica Barta a preluat și partea de bas, fiind primul concert în noua postură. Componența trupei este următoarea:

- Monica Barta - bas si voce
- Dan Dron - chitara si voce
- Iustin Petrescu - chitara
- Catalin Petrescu - tobe

Eveniment este organizat de Bestial Records sub egida serilor Metal Under Moonlight (editia a 30-a) iar pe durata concertului este permis fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi alcoolice aduse din afara clubului.

Clubul Ageless se află situat pe Calea Serban Voda, nr. 213, sector 4, București și se poate ajunge cu tramvaiele 1, 19, autobuzele 116, 323 (stația Cuțitul de Argint) și metrou (stațiile Tineretului și Eroii Revolutiei).

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paramore a terminat de înregistrat un nou album

Solista trupei Paramore, Hayley Williams, a anunțat încheierea înregistrărilor pentru un nou album. Acesta va fi cel de-al patrulea material...

Închide