Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Koi No Yokan, noul album Deftonesc poate fi ascultat integral - AUDIO

Koi No Yokan, noul album semnat de formatia americana de alternative metal Deftones poate fi ascultat integral pe InfoMusic mai jos. Discul va fi lansat oficial pe 13 noiembrie la casa de discuri Reprise Records.

Publicat

pe

Deftones
Deftones │ FOTO: www.facebook.com

Koi No Yokan, noul album semnat de formația americană de alternative metal Deftones poate fi ascultat integral pe InfoMusic mai jos. Cel de-al 7-lea material discografic va fi lansat pe 13 noiembrie și a fost înregistrat în Los Angeles alături de celebrul Nick Raskulinecz, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Alice In Chains, Foo Fighters și Rush.

Deftones

Deftones │ FOTO: www.facebook.com

Sergio Vega a realizat și pe acest nou produs părțile de bas, având în vedere starea de sănătate a lui Chi Cheng. Noul disc vine la doi ani distanță de precedentul material, Diamond Eyes, care a fost lansat în luna mai 2010. Discul s-a vândut în prima săptămâna de la lansare, doar pe teritoriul american, în peste 62.000 de unități debutând pe locul 6 in topul Billboard 200.

Deftones a concertat de două ori în România, pe 25 iunie 2006 și pe 13 august 2011. Ambele concerte au avut loc la Arenele Romane și au fost posibile prin eforturile lui Hefe de la Coma.

 

Tracklist KOI NO YOKAN:

Deftones - Leathers

  1. Poltergeist
  2. Romantic Dreams
  3. Leathers
  4. Swerve City
  5. Entombed
  6. Graphic Nature
  7. Tempest
  8. Gauze
  9. Rosemary
  10. Goon Squad
  11. What Happened To You?
Comentează

Trending