Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

King Animal, noul album Soundgarden este disponibil la streaming

Cu o saptamana inainte de lansarea oficiala fanii trupei Soundgarden pot asculta integral noul album intitulat King Animal. Discul va aparea pe piata in data de 13 noiembrie si poate fi ascultat pe Infomusic mai jos.

Publicat

pe

Soundgarden
Soundgarden │ FOTO: www.facebook.com

Așteptarea a luat sfârșit. Cu o săptămână înainte de lansarea oficiala, fanii trupei Soundgarden pot asculta integral noul album intitulat King Animal. Discul, care conține 13 piese, va apărea pe piață în data de 13 noiembrie și poate fi ascultat pe Infomusic mai jos.

Soundgarden

Soundgarden │ FOTO: www.facebook.com

King Animal este inregistrat în Studio X din Seattle alături de Adam Kasper, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Foo Fighters, Nirvana sau Peral Jam. Joe Barresi (The Melvins, Queens Of The Stone Age, Weezwe) este responsabil de mixarea discului care a avut loc în studioul din Pasadena, California.

Reuniți după o pauză de aproape 16 ani, veteranii grunge-ului au lansat în luna mai un box-set cu toate discurile apărute sub egida A&M Records. Pachetul, intitulat The Classic Album Selection, are un amblaj nou fiecare disc având broșuri de prezentare și coperți realizate special de celebrul artist Josh Graham. Ultimul album Soundgarden, Down on the Upside, a apărut în 1996.

Tracklist King Animal

  1. Been Away Too Long
  2. Non-State Actor
  3. By Crooked Steps
  4. A Thousand Days Before
  5. Blood On The Valley Floor
  6. Bones of Birds
  7. Taree
  8. Attrition
  9. Black Saturday
  10. Halfway There
  11. Worse Dreams
  12. Eyelid's Mouth
  13. Rowing
Un comentariu

Trending