Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Keo și Skizzo Skillz au lansat clipul "O Singură Noapte" - VIDEOCLIP

Keo și Skizzo Skillz au lansat pe 12 noiembrie 2012 videoclipul "O Singură Noapte". Cei doi colaborează de aproape 2 ani, iar noua piesă a fost extrasă ca prim single de pe noul album SKEO. Urmareste clipul pe InfoMusic.
Skizzo Skillz in videoclipul O singura noapte

Skizzo Skillz in videoclipul O singura noapte

Keo și Skizzo Skillz au lansat pe 12 noiembrie 2012 videoclipul "O Singură Noapte". Cei doi colaborează de aproape 2 ani, iar noua piesă a fost extrasă ca prim single de pe noul album SKEO.  "O Singură Noapte" va fi reprezentativă pentru materialul discografic ce va fi lansat pe 15 noiembrie. Discul va cuprinde 11 cântece și se va comercializa prin lanțul de magazine LIDL.

Keo in videoclipul O singura noapte

Keo in videoclipul O singura noapte

Filmările videoclipului au durat 3 zile și 2 nopți, iar regia îi aparține fotografului Ciprian Strugariu.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Melodia "O singura noapte" își are inspirația în anii '80 și în sound-ul cu care cei doi cântăreți au copilărit, fiind o întoarcere și la muzica ce nu ține cont de trend, modă sau vârstă. Piesa a fost compusă și produsă de Keo și Skizzo împreună cu prietenul lor Bogdan Mureșan.

VIDEOCLIP Keo & Skizzo Skillz - O Singura Noapte

Citește mai multe despre KeoSkizzo Skillz
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna a lansat un nou single - Stay - VIDEO

Invitată la emisiunea Saturday Night Live Rihanna a interpretat în primă audiție single-ul Stay, de pe albumul Unapologetic. Înregistrarea din...

Închide