Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Joc de seducție între Ludacris și Kelly Rowland în Representin - VIDEOCLIP EXPLICIT

Ludacris a lansat un clip seducător cu Kelly Rowland pentru noul single Representin, extras de pe viitorul album Ludaversal.
Ludracris - Representin feat. Kelly Rowland Video Explicit

Secvență clip Ludracris - Representin feat. Kelly Rowland

Ludacris a lansat un nou videoclip extrem de seducător cu artista Kelly Rowland. Realizat pentru single-ul Representin, clipul prezintă o poveste ideală de iubire între 2 persoane de succes. Filtrele folosite la filmare dau căldură imaginii, accentuând senzualitatea celor doi artiști (video mai jos).

Ludracris - Representin feat. Kelly Rowland Video Explicit

Secvență clip Ludracris - Representin feat. Kelly Rowland

Sound-ul piesei îmbină puterea din rap cu lascivitatea R&B-ului, fiind extrem de atractiv, dar nu vulgar așa cum se întâmplă de multe ori. Ludacris și Kelly Rowland fac o pereche bună, iar jocul de seducție dintre aceștia este foarte bine exprimat prin limbajul trupului.

Representin este al 2-lea extras de pe viitorul material al rapper-ului, intitulat Ludaversal. Inițial, albumul trebuia să apară pe 11 septembrie, dar lansarea acestuia a fost amânată pentru prima jumătate a lui 2013.

Ludracris - Reprezentin feat. Kelly Rowland (Explicit)

Citește mai multe despre Kelly Rowland
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kratos concertează în clubul Ageless din București

Formatia de dark metal Kratos va concerta pe 10 noiembrie in clubul clubul Ageless iar in deschidere vor evolua trupele...

Închide