Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Jimi Hendrix - Live la Woodstock 1969 rulează și în România

Cu ocazia aniversării a 70 de ani de la nașterea lui Jimi Hendrix, The Light Cinema difuzează în premieră concertul de neuitat de la Woodstock 1969. Acesta va rula în zilele de 29 și 30 noiembrie și pe 2 decembrie iar prețul unui bilet este de 45 ron.

Publicat

pe

Jimi Hendrix - Live la Woodstock
Jimi Hendrix - Live la Woodstock │ FOTO: www.facebook.com

Cu ocazia aniversării a 70 de ani de la nașterea lui Jimi Hendrix, The Light Cinema difuzează în premieră concertul de neuitat de la Woodstock 1969. Aceasta ediție specială a concertului a fost refăcută și editată cu ajutorul regizorului Michael Wadleigh și este regizat de câștigătorul premiului Grammy, Bob Smeaton, care a mai realizat Beatles Anthology, Band Of Gypsys, Festival Express.

Jimi Hendrix - Live la Woodstock

Jimi Hendrix - Live la Woodstock │ FOTO: www.facebook.com

Drumul fascinant al lui Jimi spre festivalul de la Woodstock este prezentat prin intermediul unor imagini în premierî și interviuri cu membrii trupei sale, Billy Cox și Mitchell Mitch, inginerul de sunet Eddie Kramer și promotorul festivalului Michael Lang.

Concertul de la Woodstock al regretatului chitarist este unul dintre cele mai bune din istoria muzicii rock. Pelicula a fost restaurată digital iar sunetul a fost transformat din stereo in 5.1. de Eddie Kramer, cel care a înregistrat inițial festivalul și care a fost inginerul de înregistrare al lui Hendrix de-a lungul carierei sale.

Jimi Hendrix - Live la Woodstock '69 va fi difuzat  joi, 29 noiembrie și vineri, 30 noiembrie începând cu ora 20:00, iar duminică, 2 decembrie începâd cu ora 19:00. Prețul unui bilet este de 45 ron și se poate achiziționa online de pe www.lightcinemas.ro sau de la casele de bilete The Light Cinema din Liberty Center.

Jimi Hendrix 70: Live At Woodstock - The Light Cinema

Comentează

Trending