Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Jimi Hendrix - Live la Woodstock 1969 rulează și în România

Cu ocazia aniversării a 70 de ani de la nașterea lui Jimi Hendrix, The Light Cinema difuzează în premieră concertul de neuitat de la Woodstock 1969. Acesta va rula în zilele de 29 și 30 noiembrie și pe 2 decembrie iar prețul unui bilet este de 45 ron.
Jimi Hendrix - Live la Woodstock

Jimi Hendrix - Live la Woodstock

Urmărește-ne pe

Cu ocazia aniversării a 70 de ani de la nașterea lui Jimi Hendrix, The Light Cinema difuzează în premieră concertul de neuitat de la Woodstock 1969. Aceasta ediție specială a concertului a fost refăcută și editată cu ajutorul regizorului Michael Wadleigh și este regizat de câștigătorul premiului Grammy, Bob Smeaton, care a mai realizat Beatles Anthology, Band Of Gypsys, Festival Express.

Jimi Hendrix - Live la Woodstock

Jimi Hendrix - Live la Woodstock (Foto: www.facebook.com)

Drumul fascinant al lui Jimi spre festivalul de la Woodstock este prezentat prin intermediul unor imagini în premierî și interviuri cu membrii trupei sale, Billy Cox și Mitchell Mitch, inginerul de sunet Eddie Kramer și promotorul festivalului Michael Lang.

Concertul de la Woodstock al regretatului chitarist este unul dintre cele mai bune din istoria muzicii rock. Pelicula a fost restaurată digital iar sunetul a fost transformat din stereo in 5.1. de Eddie Kramer, cel care a înregistrat inițial festivalul și care a fost inginerul de înregistrare al lui Hendrix de-a lungul carierei sale.

Jimi Hendrix - Live la Woodstock '69 va fi difuzat  joi, 29 noiembrie și vineri, 30 noiembrie începând cu ora 20:00, iar duminică, 2 decembrie începâd cu ora 19:00. Prețul unui bilet este de 45 ron și se poate achiziționa online de pe www.lightcinemas.ro sau de la casele de bilete The Light Cinema din Liberty Center.

Jimi Hendrix 70: Live At Woodstock - The Light Cinema

Citește mai multe despre Jimi Hendrix
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cher a lansat o prima piesă după 11 ani de pauză, Woman's World - AUDIO

După 11 ani de pauză cântăreața americană Cher va lansa la sfârșitul acestui an un nou album. Primul extras pe...

Închide