Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Jimi Hendrix - Live la Woodstock 1969 rulează și în România

Cu ocazia aniversării a 70 de ani de la nașterea lui Jimi Hendrix, The Light Cinema difuzează în premieră concertul de neuitat de la Woodstock 1969. Acesta va rula în zilele de 29 și 30 noiembrie și pe 2 decembrie iar prețul unui bilet este de 45 ron.
Jimi Hendrix - Live la Woodstock

Jimi Hendrix - Live la Woodstock

Cu ocazia aniversării a 70 de ani de la nașterea lui Jimi Hendrix, The Light Cinema difuzează în premieră concertul de neuitat de la Woodstock 1969. Aceasta ediție specială a concertului a fost refăcută și editată cu ajutorul regizorului Michael Wadleigh și este regizat de câștigătorul premiului Grammy, Bob Smeaton, care a mai realizat Beatles Anthology, Band Of Gypsys, Festival Express.

Jimi Hendrix - Live la Woodstock

Jimi Hendrix - Live la Woodstock (Foto: www.facebook.com)

Drumul fascinant al lui Jimi spre festivalul de la Woodstock este prezentat prin intermediul unor imagini în premierî și interviuri cu membrii trupei sale, Billy Cox și Mitchell Mitch, inginerul de sunet Eddie Kramer și promotorul festivalului Michael Lang.

Concertul de la Woodstock al regretatului chitarist este unul dintre cele mai bune din istoria muzicii rock. Pelicula a fost restaurată digital iar sunetul a fost transformat din stereo in 5.1. de Eddie Kramer, cel care a înregistrat inițial festivalul și care a fost inginerul de înregistrare al lui Hendrix de-a lungul carierei sale.

Jimi Hendrix - Live la Woodstock '69 va fi difuzat  joi, 29 noiembrie și vineri, 30 noiembrie începând cu ora 20:00, iar duminică, 2 decembrie începâd cu ora 19:00. Prețul unui bilet este de 45 ron și se poate achiziționa online de pe www.lightcinemas.ro sau de la casele de bilete The Light Cinema din Liberty Center.

Jimi Hendrix 70: Live At Woodstock - The Light Cinema

Citește mai multe despre Jimi Hendrix
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cher a lansat o prima piesă după 11 ani de pauză, Woman's World - AUDIO

După 11 ani de pauză cântăreața americană Cher va lansa la sfârșitul acestui an un nou album. Primul extras pe...

Închide