Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Inna spune stop violenței împotriva femeilor

Inna atrage atenția supra violenței față de femei postând pe pagina sa de facebook o fotografie în care apare bătută. Demersul face parte din cadrul campaniei Bring The Sun In My Life.
Inna spune stop violenței împotriva femeilor

Inna spune stop violenței împotriva femeilor

Inna atrage atenția asupra violenței față de femei postând pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare bătută. Artista este unul dintre ambasadorii campaniei Bring The Sun In My Life care vrea să vină în ajutorul femeilor ce ajung victime ale violenței domestice și nu au curajul să vorbească și să ceară ajutor.

Inna spune stop violenței împotriva femeilor

Inna spune stop violenței împotriva femeilor (Foto: bringthesuninmylife.com)

Fanii au reacționat imediat și în mai puțin de 20 de ore de la postare, poza a strâns aproape 15.000 de like-uri. Alături de Inna, pe lista ambasadorilor acestei campanii mai apar Oana Tache, Amalia Năstase, Medeea Marinescu și Raluca Ionescu. Fiecare dintre acestea a transmis un mesaj femeilor molestate, iar mai jos puteți citi gândurile Innei despre această campanie:

„Sunt atâtea femei în jurul nostru care suferă și pentru care viața nu mai este plină de vise, speranțe, optimism sau bucuria de a trăi. Femeile care sunt victime violenței domestice trebuie să știe că nu sunt singure și că prin intermediul campaniei Bring The Sun In My Life eu și celelalte persoane implicate le vom ajuta să găsească soluții la problemele lor, le vom răspunde la întrebări și împreună vom găsi puterea să începem o nouă zi. Suportul venit din partea fiecăruia dintre noi contează. Vocea ta contează! Fără violență, fără durere nesfârșită!”, este mesajul scris de Inna pe site-ul oficial al campaniei.

Inna nu este la prima implicare în campanii sociale. Se va dedica acesteia pe termen lung, urmărind obținerea unui impact cât mai mare. Cântăreața este conștientă de număr mare de acte de violență asupra femeilor și speră că muzica poate contribui la conștientizarea problemei  în spațiul public și atragerea de soluții. Prin platforma Bring The Sun In My Life, victimele violenței domestice au posibilitatea de a contacta experți și centre de ajutor din zona lor.

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tudor Chirila a lansat cartea Exerciții de echilibru

Solistul trupei Vama, Tudor Chrila (ex-Vama Veche) a lansat in cadrul Targului Internațional Gaudeamus cartea Exerciții de echilibru. Joi, 29...

Închide