Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

In A Moment, single nou gratuit de la Stereophonics - AUDIO

Stereophonics a lansat un nou single intitulat In A Moment. Piesa este cel de-al doilea extras de pe albumul Graffiti On The Train și poate fi descărcată gratuit de pe site-ul trupei.

Publicat

pe

Stereophonics
Stereophonics

Stereophonics a lansat un nou single intitulat In A Moment. Piesa este cel de-al doilea extras de pe albumul Graffiti On The Train și poate fi descărcată gratuit de pe site-ul trupei.

Stereophonics

Stereophonics

”Piesa este despre găsirea acelei speranțe care ne ajută să trăim. Este despre acele momente în care te simți pierdut și captiv și nu știi cum să ieși din această stare, dar în cele din urmă se intâmplă ceva și îți recapeți acea urmă de încredere de care ai nevoie pentru a-ți depăși disconfortul interior. Este o piesă destul de spirituală.”, a declarat pentru NME solistul trupei, Kelly Jones.

Inițiativa de a posta noul single pe site-ul formației, www.stereophonics.com, vine din dorința membrilor Stereophonics de a dărui fanilor ceva ce poate fi doar al lor, fără a fi nevoiți să intre din nou și din nou pe YouTube. Piesa In a Moment va fi disponibilă și într-o ediție limitată în format vinyl începând cu data de 10 decembrie.

Stereophonics - In A Moment - Static Video

In A Moment este cel de-al doilea single de pe albumul Graffiti On The Train, ce va fi lansat  în martie 2013. Piesa vine la un interval de o lună de la apariția pe piață a celui mai nou clip Stereophonics, Violins and Tambourines, care poate fi umărit pe infomusic.ro.

Comentează

Trending