Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

In A Moment, single nou gratuit de la Stereophonics - AUDIO

Stereophonics a lansat un nou single intitulat In A Moment. Piesa este cel de-al doilea extras de pe albumul Graffiti On The Train și poate fi descărcată gratuit de pe site-ul trupei.
Stereophonics

Stereophonics

Stereophonics a lansat un nou single intitulat In A Moment. Piesa este cel de-al doilea extras de pe albumul Graffiti On The Train și poate fi descărcată gratuit de pe site-ul trupei.

Stereophonics

Stereophonics

”Piesa este despre găsirea acelei speranțe care ne ajută să trăim. Este despre acele momente în care te simți pierdut și captiv și nu știi cum să ieși din această stare, dar în cele din urmă se intâmplă ceva și îți recapeți acea urmă de încredere de care ai nevoie pentru a-ți depăși disconfortul interior. Este o piesă destul de spirituală.”, a declarat pentru NME solistul trupei, Kelly Jones.

Inițiativa de a posta noul single pe site-ul formației, www.stereophonics.com, vine din dorința membrilor Stereophonics de a dărui fanilor ceva ce poate fi doar al lor, fără a fi nevoiți să intre din nou și din nou pe YouTube. Piesa In a Moment va fi disponibilă și într-o ediție limitată în format vinyl începând cu data de 10 decembrie.

Stereophonics - In A Moment - Static Video

In A Moment este cel de-al doilea single de pe albumul Graffiti On The Train, ce va fi lansat  în martie 2013. Piesa vine la un interval de o lună de la apariția pe piață a celui mai nou clip Stereophonics, Violins and Tambourines, care poate fi umărit pe infomusic.ro.

Citește mai multe despre Stereophonics
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
După 11 ani de pauză Rod Stewart a lansat o nouă piesă - AUDIO

Rod Stewart a lansat pe 30 octombrie un album special de Craciun, intitulat Merry Christmas, Baby, care contine si o...

Închide