Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

I'm Alright - noul clip Ugly Kid Joe - VIDEOCLIP

Ugly Kid Joe a lansat un nou videoclip, intitulat I'm Alright, care poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Melodia este inclusa pe EP-ul Stairway to Hell aparut in luna iunie dupa o absenta de 16 ani.
Ugly Kid Joe

Ugly Kid Joe

După o absență de 16 ani formația Ugly Kid Joe a lansat în luna iunie un nou EP intitulat Stairway to Hell. Noul single care beneficiazaă de un videoclip este pentru piesa I'm Alright și poate fi urmărit mai jos.

Pentru promovarea EP-ului, Ugly Kid Joe a plecat într-un turneu care a ajuns și în România la festivalul Rock The City din București pe 1 iulie.

Ugly Kid Joe

Ugly Kid Joe

Ugly Kid Joe a luat ființă în 1990 și a devenit celebra datorită hit-urilor Cats in the Cradle și Everything About You. Primul material lansat a fost EP-ul As Ugly as They Wanna Be (1991) iar albumul de debut intitulat America's Least Wanted (1992) a intrat pe primele poziții in majoritatea topurilor internaționale. Trei ani mai târziu se lansează al doilea disc, Menace to Sobriety (1995), urmat de un masiv turneu de promovare dar și despărțirea de casa de discuri Mercury Records.

Formația își înființează propriul label și scoate pe piață în 1996 al 3-lea și ultimul disc intitulat Motel California. În 1997 Ugly Kid Joe își încetează activitatea muzicală iar în luna mai 2010 trupa a anunțat ca s-a reunit pentru ca în acest an să lanseze EP-ul  Stairway to Hell.

Ugly Kid Joe - I'm Alright

Tracklist Stairway To Hell

01. Devil's Paradise
02. You Make Me Sick
03. No One Survives
04. I'm Alright
05. Love Ain't True! (feat. Angelo Moore and Dirty Walt of Fishbone )
06. Another Beer

Citește mai multe despre Ugly Kid Joe
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Vunk la Sala Polivalentă - Reguli de acces

Concertul Vunk începe peste câteva ore. Vezi regulile de acces și detalii despre invitații speciali și afterparty, unde va concerta...

Închide