Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

I'm Alright - noul clip Ugly Kid Joe - VIDEOCLIP

Ugly Kid Joe a lansat un nou videoclip, intitulat I'm Alright, care poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Melodia este inclusa pe EP-ul Stairway to Hell aparut in luna iunie dupa o absenta de 16 ani.

Publicat

pe

Ugly Kid Joe
Ugly Kid Joe

După o absență de 16 ani formația Ugly Kid Joe a lansat în luna iunie un nou EP intitulat Stairway to Hell. Noul single care beneficiazaă de un videoclip este pentru piesa I'm Alright și poate fi urmărit mai jos.

Pentru promovarea EP-ului, Ugly Kid Joe a plecat într-un turneu care a ajuns și în România la festivalul Rock The City din București pe 1 iulie.

Ugly Kid Joe

Ugly Kid Joe

Ugly Kid Joe a luat ființă în 1990 și a devenit celebra datorită hit-urilor Cats in the Cradle și Everything About You. Primul material lansat a fost EP-ul As Ugly as They Wanna Be (1991) iar albumul de debut intitulat America's Least Wanted (1992) a intrat pe primele poziții in majoritatea topurilor internaționale. Trei ani mai târziu se lansează al doilea disc, Menace to Sobriety (1995), urmat de un masiv turneu de promovare dar și despărțirea de casa de discuri Mercury Records.

Formația își înființează propriul label și scoate pe piață în 1996 al 3-lea și ultimul disc intitulat Motel California. În 1997 Ugly Kid Joe își încetează activitatea muzicală iar în luna mai 2010 trupa a anunțat ca s-a reunit pentru ca în acest an să lanseze EP-ul  Stairway to Hell.

Ugly Kid Joe - I'm Alright

Tracklist Stairway To Hell

01. Devil's Paradise
02. You Make Me Sick
03. No One Survives
04. I'm Alright
05. Love Ain't True! (feat. Angelo Moore and Dirty Walt of Fishbone )
06. Another Beer

PUBLICITATE
Comentează

Trending